nenavazaj sa do mojho nicku a jasne ze som to hral len pre zabavu sutazne som hraval len CS a W3 a CoD2, ale to ma uz preslo ostal som len pri moviemakingu z tychto hier. Hry su len pre skratenie volnej chvile predsa mam radsej dievca ako PC osobne neviem ako ty...
TTDX som sa hrával dakedy, potom som objavil OpenTTD čo ide aj v Macu /a asi aj v linuxe/ a začal som znova
Ešte som videl aj Locomotion, ten bol lepší, tam boli aj električky, dali sa stavať viac úrovňové vlaky, a úplne to bolo modernejšie, len mi vadilo, že konkurentné spoločnosti nemali problém postaviť osem úrovní mostov nad moje mesto... To mi liezlo na nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ešte som videl aj Locomotion, ten bol lepší, tam boli aj električky, dali sa stavať viac úrovňové vlaky, a úplne to bolo modernejšie, len mi vadilo, že konkurentné spoločnosti nemali problém postaviť osem úrovní mostov nad moje mesto... To mi liezlo na nervy.