... no.. ide o to do akej skupiny patríš .. napríklad keď veríš v boha tak sa rozlúč s priaznou niektorích nemenovaných čiernich babiek ... čo dodať ber to športovo proste píš čo si myslíš
tu ma kazdy svoju pravdu bez ohladu ako velmi je blba. Nie su tu ludia ochotni (mozno uz ani schopni) pocuvat aj toho druheho a snazit sa ho pochopit. Nie, Velmi nepisem, nemma k comu. Ale uz pozorujem tych istych ludi a dokonca aj viem, kde budu ich reakcie a ake budu. Co sa snazia neomylne zo seba robit... A samozrejme, nevedia ani hovorit. Uplne sa uz straca povodny vyznam slov...
. . . na staru mamu vypiseme konkurz, v podobe niekolkych vyberovych kol.
V prvom prosime uchadzacov aby poslali svoje strukturovane zivotopisy so suhlasom na spracovanie udajov, neskor vybranych uchadzacov pozveme na pohovor
Mas pravdu, tu na birdzi je to o ničom, j*ble ankety, ešte je*blejšie odpovede, ľudia ani nehovorím, nikto nepomôže, len stále ponizuje a vysmieva sa.. Aspon sa tu dobre zasmejem na podaktorych..
tot moj nazor ako toho, kto je tu dlhsie a navaza sa do vsetkych.. kazdy sme nejak zacinali kazdy sme nejak posobili a kazdy sme na to boli nejak zhodnoteni okolim a stali sa niecim, niekym, znamym ci menej znamym..
chyba nie je v birdzakoch, chyba bude niekde inde.. kazdy piseme svoje nazory, mame urcity postoj bijeme sa za nieco.
uz druha vec je ake hlupe ci mudre tie nazory su, co prezentujeme a hlavne ako sa spravame.. ako piseme.. za koho samych seba vyhlasujeme
takze vobec to nie je o tom, ze birdz je zly, ani o tom co pise @camilla ze tu vsetko "sucks"
proste birdz tvorime mi uzivatelia. to ze su tu blbci a to ze ich i mnohi z vas podporuju komentarmi v anketach ci diskusiach a ich rozoberanim pada len a len na nasu hlavu
to ze si tu navzajom vsetci nadavaju/me/ taktiez pada len na nasu hlavu..
proste placme a smejme sa..
@kosh ma v niecom velku pravdu.. ludia zabudaju pocuvat.. kazdy chce len hovorit a hovorit a hlavne nemysliet. mliet si svoje dokola..
keď je niekoho prvá anketa, alebo diskusia v znení: Aký štýl máš najradšej? Ako zbaliť babu/chlapca? ako pozastaviť menštruáciu a podobné kraviny, tak potom si o tebe už každý urobí mienku
@kurope mali to tu nabirdze hned na začiatku napísať aby každý nový držal hubu, čítal čo starši napísali za kktiny a nevyjadroval sa k ním až tak za 2 roky ked ti to dovolia!
a nechápem načo ti je na pustom ostrove halogenová baterka? to ja by som si namiesto nej zobral pitnú vodu, zo slanej si za 3 dni v p....
@drejka mne sa tu celkom páči, len sa mi niektorí chytračikovia na začiatku sprotivili ako keby boli moje učky a srali sa mi do života čo mám a čo nemam robiť, ako napr. sarah neviem aká! je to vzor jebnutej starej učiteľky čo nachytala v škole na seba len tie úchylacké komandovanie a teraz ma chce prerábať na svoj obraz . no baba a chce ma prerobiť na babu!
nenávidim ked to musím aj tu pociťovať od niekoho, ale dostala svoje a dúfam, že mam s ňou načisto pokoj
@flusica fakt jednoduché, však tam nič nie je take zaujimave, až potom pri jeho forach som zistil, že je gay, ale nechápem prečo ma s ním spájaju ja som heterak a mam svoju veveričku Zuzanu a lubkame sa na život a na smrt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
myslím si, že máš pravdu, ale nemá zmysel to tu riešiť vo fóre....ani ja si netrúfnem na "veľkých birdzákov", ktorí sú tu už dlhšie
Zaseknutý penis vo vagíne je kravina! ženy klabosia je kravina!
cely svet je asi velka kravina!
@6 maš recht že si žena
Ale tak keby si nepísal hovadiny, tak ťa s nikým nespájajú.
nejdem ti nič škarede písať lebo maš na obrázku veveričku a ty ja mám rad a sam mam burunduku
ale psssssssssst, to nikto nemoze vediet ze som v mafii
a potom že neberieme internet vážne...
ak nevieš kto je pernik tak to je krstný otec máfie
@17 este ze v teme vedla je reinkarnacia
buď som tu ja ten blbý alebo tvoje mozgové pochody sa vymykajú môjmu chápaniu
---
. . . na staru mamu vypiseme konkurz, v podobe niekolkych vyberovych kol.
V prvom prosime uchadzacov aby poslali svoje strukturovane zivotopisy so suhlasom na spracovanie udajov, neskor vybranych uchadzacov pozveme na pohovor
a @malapohroma dlho sa tu zajko neukazal, co ked sa mu nieco stalo?
:´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
.....
tot moj nazor ako toho, kto je tu dlhsie a navaza sa do vsetkych.. kazdy sme nejak zacinali kazdy sme nejak posobili a kazdy sme na to boli nejak zhodnoteni okolim a stali sa niecim, niekym, znamym ci menej znamym..
chyba nie je v birdzakoch, chyba bude niekde inde.. kazdy piseme svoje nazory, mame urcity postoj bijeme sa za nieco.
uz druha vec je ake hlupe ci mudre tie nazory su, co prezentujeme a hlavne ako sa spravame.. ako piseme.. za koho samych seba vyhlasujeme
takze vobec to nie je o tom, ze birdz je zly, ani o tom co pise @camilla ze tu vsetko "sucks"
proste birdz tvorime mi uzivatelia. to ze su tu blbci a to ze ich i mnohi z vas podporuju komentarmi v anketach ci diskusiach a ich rozoberanim pada len a len na nasu hlavu
to ze si tu navzajom vsetci nadavaju/me/ taktiez pada len na nasu hlavu..
proste placme a smejme sa..
@kosh ma v niecom velku pravdu.. ludia zabudaju pocuvat.. kazdy chce len hovorit a hovorit a hlavne nemysliet. mliet si svoje dokola..
Ak chceš aby ti tu nikto "nekydal na hlavu", prosím pokús sa urob iť nasledovné veci:
1. Nedávaj si ako avatar fotky stiahnuté znetu!!
2. Nikoho nezaújma že ty voláš p... svojej frajerky veverička!! (ak nejakú holku vôbec máš)
3. Nesnaž sa zbytočne urážať tých... akoby som... OLDSCHOOL Birdzákov (je to totálny nezmysel)
4. Nezakladaj témy o tom ako ti všetci ubližujú!! (lebo takmer všetci tí budú do tej témy prispievať)
a schlaď si hlavu
No fasa, tak ja tu 1-2 mesiace niesom a všetko mi unikne
ty kks, teraz si pripadam jak najvacsia zavislacka, ja by som len tak skoncit nedokazala
a nechápem načo ti je na pustom ostrove halogenová baterka? to ja by som si namiesto nej zobral pitnú vodu, zo slanej si za 3 dni v p....
@sven to si mňa myslel?!
@flussica toho zaja by som rad poznal čo to je za exot, ked ma považujú zaňho!
nenávidim ked to musím aj tu pociťovať od niekoho, ale dostala svoje a dúfam, že mam s ňou načisto pokoj
pochopil som to tak že tri veci ktoré si môžem zobrať zo sebou!!, pitnáývoda je je v tomto prípade braná ako prírodný zdroj, a ten sa do toho neráta
ja nemozem z vas uz