je krásne mať pootvorené (alebo zúžené vrátka) z neustále vnucujúceho pocitu (aha niečo sa deje, pozri sa na to ! pozri sa ako to funguje, rozlož si to a pozri sa ako to začalo !! pozri ! takto to začalo, takto to na seba naväzuje, s týmto to súvisí a takto to bude pokračovať, ten čas je pri tomto kratši ako pri tomto, ) a podobne ... stačí si celý ten otvor z ktorého vniká svetlo dnu zúžiť na maličký, pekný otvorček cez ktorý vniká minimum svetla a dá sa povedať že len to nutné ... už sa nemusím dívať na všetko, stačí k si sadnem, ľahnem, začnem robiť hocičo a ponorím sa k čistým emóciám a jednoduchým zákonom príčiny a následku (nie k ich komplexným pravidlám)
škoda že to víno nemôžem častejšie piť s niekym kto by to vnímal podobne a zdielali by sme spolu aj nejaké emócie
Kúpila som si dnes tlačiareň na izbu na koleji. Ale to je asi pekné iba pre mňa, ehm. A nemám usb kábel, takže ju nemôžem ešte používať. Ani papier. A netlačí farebne. A minula som kopu peňazí za ňu, ach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a niečo pekné...mám rada @moonshine
aa @warble aby si sa mi zase neurazila
škoda že to víno nemôžem častejšie piť s niekym kto by to vnímal podobne a zdielali by sme spolu aj nejaké emócie
Bila by som ho ako je to rozkošné.
Snívať o "uzučkom otvore"...
Ale máš pravdu niet nad takú uzučkú cez ktorú vnikáš
Celé osadenstvo nových ľudí, milión zážitkov a každý z nich ma núti smiať sa ako blázon
@simka1311 aj ja teba!
aspoň niekto je šťastný
» yourshot.nationalgeographic.com/u/ss/fQYSUbVfts...
A veľa pekného, ani by som sa nedopisala zhrniem to na ĽUDIA
Ale snaha bola
(aj keď som nemohla vôbec spať)
tak si poďme predstavovať srdiečkované jednorožce, ktoré bežia po dúhe ^_^
@Coleshepter To je tak milé.
@Dumbledore Ňuňuňuňu. :S
@Imperador To je pekné?
@Lakero
@Booleau Neviem, neskúšal som.
@Nicmanenapada Snaží sa občas.
@Simka1311 Pekná nová profilovka.
@Adka25 Jééj, to je super.
@Melancholik Nebóoj, niekto bude taký čo s tebou bude piť často víno a bude všetko vnímať ako ty.
@Skvrnak ...
@Delica : Aký zverinček pekný!
@Moonshine : Úsmev je super!!!
@Mielkki : Jéeej, to je milé.
@Warble Ľudiaaa
@Torpedo08
@Azizi Stane sa občas.
@Vitocorleone Tú nemám rád. Ale nech ti chutná.
@Pachirisue Vstávať poobede je super!
@Openmindedfreak !!!
@Mayben Predstavujem si!