Pred 2 rokmi som spoznala jedneho chalana. Stale sme si pisali, chodili von..na zmrzku a tak. Nechodili sme spolu sjce no odkedy som rapidne pribrala okolo 20 kg uz ma nikam nevola, ani nepise...myslite ze ked sa mi podari schudnut, mozem ho ziskat späť?
No zrejme k tebe nič hlbšie necítil, ak si s tebou už nepíše a nechodí von, len preto že si pribrala. takže schudnúť je síce dobrý nápad, ale nie kvôli nemu.
No rozhodne by ma tak nepritahovala baba keby za rok povedzme pribrala zo 70 na 90kg... 70 je ešte celkom v pohode ked ma 180 výšku, ale 90...
Každopádne písanie je druhá vec. Ale môže to byť aj celková strata záujmu. Prípadne veľa roboty, či iného programu ... alebo všetko tak nejak dokopy.
Dufam ze teraz neschytam cocku, ale neda mi nenapisat to... Skor by si mala ziskat spat sebavedomie a sebauvedomenie, lebo ak ta zacne zrat nadvaha az v pripade ze ta chlapec nevola von, nieco je zle. 0_0 Zdravie mas len jedno a to by mala byt pre teba alfa a omega, nie ze sa niekomu nepacis. 0_0
nerob to kvôli nemu, ale kvôli sebe a ešte aj sleduj okolnosti, prečo si pribrala, ak berieš nejaké lieky alebo je to zo štítnej žľazy, tak to je iný prípad....lebo ak toto nie je ochotný akceptovať, asi to nie je na vážnejší vzťah, čo by robil po tvojom pôrode, musí ťa brať či máš 50 alebo 120 kg... a inak najhoršie priberanie je zo stresu kombinovaného so sladkosťami, resp. zo zajedania stresu a nedostatku pohybu, ja som takto pred 4 rokmi dosiahla svoje maximum aj s dvojitou bradou , začala som cvičiť, odvtedy idem dole a aj brada sa mi už špicatí a aspoň sa mi nechce vkuse spať ako vtedy
Ako reálne chceš schudnúť a behať za debilom, čo si s tebou prestal písať za to, že si pribrala? Dievča, aj 90 kilová máš svoju hodnotu, tak sa spamätaj a zabudni na kreténa. Môžeš schudnúť ked chceš, ale len a len kvôli sebe.
@mariquittka po pôrode väčšinu kíl zhodis ked sa nezasnes zanedbávať a jesť veľa. Ale myslím ze. To si dala už také extrémne prirovnanie k tomu chlapcovi, ved chlap keď chce so ženou dieťa tak musí rátať s tým ze par mesiacov bude pribrata
@mariquittka co ja viem, mne by sa tiež nepáčilo, keby môj priateľ priberie 20kilo (netvrdim, ze by som ho opustila ale snažila by som. Sa. Ho nahovoriť, aby s tym niečo začal robiť) a tak by som chápala, keby ani jemu sa nepáči, kebyže priberiem 20 kilo, ktore sa dajú zhodiť, a ani ja by som sa sama sebe určite nepáčila s kilami navyse a nebola by som so sebou spokojná. Za posledné roky som schudla dokopy 10kg a pôrod mi nepríde ako výhovorka, aby žena ostala "pri sebe"
Boze jasne ze sa nam povacsine nepacia tlste zenske, tiez keby sa mi paci holka a priberie na 90kg mam ju v pici. Mozes byt mila ale ked nie si pekna tak o teba nezakopnem Ludia sa musia pritahovat aj vizualne.... Ale uz je zjavne typek davno strateny, schudni dakych 30kg a skus hladat noveho.
@sasi2680
tak ja som bola hlavne nespokojná s rozložením, za 4 roky som schudla max. 7 kg, pri určitých zdravotných problémoch to bolo za mesiac o ďalších 5 kg menej, čo som potom dohnala ale podarilo sa mi aspoň ten tuk presunúť tam, kde je to u žien akceptovateľné úzky pás a lodný kufor nevadí, horšia je veľká pneumatika okolo pása a tuk na tvári a na krku, hoci mám podľa BMI stále nadváhu, pomer pásu a bokov spĺňam už
Schudni koli sebe pls..najsilnejsia zbran co zena ma vzivote je vzhlad....ked si to neuvedomuje a veri naivne ze mgr je viac alebo pekne spravanie..okej mozno ale necakaj princa na bielom koni skor bezkrkeho brušmana na sivom passate
@gnomeslayer
jááj, no ok, inak nwm či ju poznáš, je to Ashley Graham, plus size modelka, je vysoká a súmerná ako missky, len má všade asi o 20 - 30 cm viac a pomer pásu a bokov má určite zachovaný, čiže nejde o nezdravú postavu, čo je ak je brucho väčšie než riť + podhdlina, podľa BMI jej možno vychádza aj obezita, ale podľa vzhľadu to vidím len na slabšiu nadváhu...mám to podobne, kíl mám menej, ale vážim viac než vyzerám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Každopádne písanie je druhá vec. Ale môže to byť aj celková strata záujmu. Prípadne veľa roboty, či iného programu ... alebo všetko tak nejak dokopy.
Myslela som tie kilá, ktoré veľa ženám ostanú aj po pôrode
tak ja som bola hlavne nespokojná s rozložením, za 4 roky som schudla max. 7 kg, pri určitých zdravotných problémoch to bolo za mesiac o ďalších 5 kg menej, čo som potom dohnala ale podarilo sa mi aspoň ten tuk presunúť tam, kde je to u žien akceptovateľné úzky pás a lodný kufor nevadí, horšia je veľká pneumatika okolo pása a tuk na tvári a na krku, hoci mám podľa BMI stále nadváhu, pomer pásu a bokov spĺňam už
noo ale 90 kg (pri výške 175 cm) môže vyzerať aj takto
Ja som pribral aj viac ako 20 kg svojho času
jááj, no ok, inak nwm či ju poznáš, je to Ashley Graham, plus size modelka, je vysoká a súmerná ako missky, len má všade asi o 20 - 30 cm viac a pomer pásu a bokov má určite zachovaný, čiže nejde o nezdravú postavu, čo je ak je brucho väčšie než riť + podhdlina, podľa BMI jej možno vychádza aj obezita, ale podľa vzhľadu to vidím len na slabšiu nadváhu...mám to podobne, kíl mám menej, ale vážim viac než vyzerám