Dakujeme krasne Aj nam sa fajne hralo, hoc s alternujucim spevakom. Velka zabava bola. Druhy rocnik VK festu bol lepsi ako ten prvy. No a to pocasie... fasa
Teraz mame kratsiu pauzu, ale v jeseni a v zime budeme hrat po kluboch, tak mozno zabludime aj do okolia VK. Uvidime, ci nam odtial budu pisat fanusikovia na nase forum
tak to sa tesim...a ak nahodou zabludite do BB, tak by ste ma potesili, lebo tam som vacsinu roka.. do VK chodim len obcas..to vies zaneprazdneny clovek resp. student
No v BB chystame uz pomaly tradicny bonbonik - dvojkoncert s nasimi kamaratmi - kapelou VETROPLACH. Malo by to byt v novembri v Cervenom Raku... Veeeeelmi sa na to tesime. Cerveny Rak je suer!!! Dojdes?
Jaj, velmi velmi radi by sme ti zlavu vybavili ale predpokladam, ze to nebude mozne, pretoze to absolutne nie je v nasich rukach. Ale ak sa priamo na mieste obratis na niekoho z nas, mozno sa to nejak vybavi See u soon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Raz si hore raz si dole.....
som sa bala ze ste boli znechuteni,ze ludia sa nebavili,ale ja som sa bavila a kedze som nebola minuly rok tak neviem porovnavat
pridete zas?
Ale na buducorocny VK Fest urcite dojdeme...
Len mam pocit, ze to vstupne nebude uplne ludova cena....