Mam strasne plytky spanok. Zobudi ma aj ked spadne papier na zem a dost ma to stve, kedze vacsinu casu spim na internate. Zmeni sa pocas zivota tuhost spanku (myslim prirodzene, bez pomoci liekov)???
Ale myslim ze hej. Ono niekedy to tak kolise, ja som uz som sa zobudil aj na to, ze ma niekto kameroval (iba na to svetlo co islo z kamery) a to nesvietili direkt na mna Ono to zalezi od fazy totiz ty ako keby upadas do hlboke spanku a poom sa takmer vratis k vedomiu a ked pri tom "vedomi" nieco buchne atd atd tak sa povacsinou zobudis.
ano to zavisi od tych faz spanku...tusim pri REM faze ked snivame sa da cloveka lahsie zobudit. Ja som sa minule zobudila ked isiel moj pes pit k miske...vonku za zatvorenym oknom. Ale na dovolenke ma nezobudilo ked blesk slahol do stromu asi tak 20metrov od nasho domu.
ja mám slabý spánok ráno keď už som viac-menej vyspatá... vtedy ma zobudí všetko ale to už nevadí... Večer by ma nezobudilo nič.. vtedy spím tak tvrfo že keď zaspím v obývačke pri telke tak ma musia ťahať do mojej izby... sama nepôjdem..
Hej to viem ...ale niektorych ludi nezobudis takmer celu noc a mozes pri nich aj strielat z dela...mna zobudis kedykolvek...ci sa to zmeni pocas zivota...
neviem ci sa to zmeni pocas zivota ale mozno sa to da trocha ovplyvnit...nepit neskoro vecer caj, kolu, nedavat si neskoru veceru o 11 a nesediet do noci za compom
súhlasím ... ovplyvniť sa to dá... skorším spánkom, vetraním miestnosti, zabezpečením príjemnej teploty, žiaden nikotín a kofeín ... a ani ťažké jedlá... ale žiaľ, najdôležitejšie čo ovplyvní kvalitu spánku je stres ... vyhnúť sa mu nedá, ale netreba sa pred spaním trápiť problémami , prebdená noc ich nevyrieši Držim palce na kvalitnejší spánok ... možno potrebuješ lepší matrac alebo aspoň vankúš, prehadzovanie na posteli nepridáva
heh, ja idem spať okolo 23:00-23:30 a o 04:00 som už hore a medzitým sa niekoľkokrát zobudím a vôbec mi to nevadí, necítim sa byť unavená. spánok, jeho dĺžka a potreba je asi individuálna záležitosť.
ked som bola mensia, tak ma tiez vzdy rychlo dokazalo zobudit. teraz uz nehorzi asi rok dozadu sa nieco stalo u susedov (doteraz neviem co) a zevraj v noci niekto strasne vrieskal, potom prisla postupne policia aj zachrank a neviem co vsetko este a ked mi to mama vravela, som na nu pozerala.. ja som a vobec nezobudila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ideal ..
začala s tým na intráku na výške
a vraj tak prespala aj najväčšie žúrky
ale teraz po niekoľkých rokoch sa už bez nich nevyspí