TUKE Fakulta baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií
ahojte chcela by som na tejto fakulte studovat Technológie v naftárenskom a plynárenskom priemysle neviete o tom nieco? nepoznam nikoho kto by to studoval alebo nie je nieco take na inej vyske?
@nessiee nope, bakalar, ja som bol rok na feike, potom som v lete odisiel, lebo som vedel, ze nebudem moct krizit podnikanie a interne studium...odbor zatial to vyzera na manazerstvo procesov, keby sa externe otvorila automatizacia tak ako minuly rok tak siel by som tam...este UPJS som zvazoval lebo je tam informatika tiez, ale tam je to len teoreticka kopa sena, tak to asi nie
@moonbeam ahá či takto. tak možno zas otvoria, keď aj minulý rok to spravili. a keď nie, máš tam ešte kopec iných odborov čo by ti možno sadli a otvoria aj externe.
@2claudee2 chodil tam kamárat ako zlvádal to ale nebavilo ho tak nakoniec prestupil ....ale to je už o tom ako ťa to bude baviť ... a je tam strašne vela chémie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a inak neviem k tomuto moc nič povedať. skús si kuknúť STU /Materiálovo-technologická fakulta alebo Fakulta chemickej a potravinárskej technológie.