Chcem ísť na TUKE FEI - informatika a mám 2 otázky:
Robia sa tam prjímacie skúšky? na nete som to nevidel
Podľa tej ich kalkulačky, ak nepokazím maturitu, tak by som mal mať 140 bodov. Je to veľa alebo málo?
tak mal som na gymnaziu rok a pol seminár z inf kde sme len programovli v c++, cize aspon zaklady mam, a programovali sme polia, triediet veci a podbne zakladne somarinky a pracovali sme aj so vstupno-vystupnymi zariadeniami
minulý rok brali všetkých = úplne každého, kto si podal prihlášku. A teraz tých 700 prvákov mám ja menežovať
Čistky sú len na odbore informatika, v informatike pokračujú len nejakí 230ti, všetkým ostatným je ponúknutý iný odbor.
Záver: o prijatie sa nemusíš absolútne báť, nie je čoho. To že si sa venoval programovaniu v c++ je obrovská výhoda a dovolím si už teraz povedať, že sa na informatike udržíš, ak budeš chcieť ostať v tom odbore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čistky sú len na odbore informatika, v informatike pokračujú len nejakí 230ti, všetkým ostatným je ponúknutý iný odbor.
Záver: o prijatie sa nemusíš absolútne báť, nie je čoho. To že si sa venoval programovaniu v c++ je obrovská výhoda a dovolím si už teraz povedať, že sa na informatike udržíš, ak budeš chcieť ostať v tom odbore.