Caute, chcem, sa spýtať tích kt. sú na tuke ....mam taku otazka som poslala mail na internat či sa da ubytovat hoci ten intrak prevažne patri pre študentov tuke a kedže som z upjs tak mi napisala že potrebujem dekansku výnimku tuke...myslite že to pomože?
Keď ti tú výnimku dajú tak ťa ubytujú predsa , o tom je to slovo - výnimka .. neviem síce kde na tuke sa také veci vybavujú , ale pokiaľ viem tak študentky UPJS sú na medickej , tam si neskúšala ?
Možno nie je miesto teraz ale koncom septembra si určite miesto na hociktorom intráku nájdeš. Na Medickej vedľa mňa bola celý rok izba prázdna... napr.. Kamoška z UPJS bola celý rok na Jedlíkovej, napr..atď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Keď ti tú výnimku dajú tak ťa ubytujú predsa , o tom je to slovo - výnimka .. neviem síce kde na tuke sa také veci vybavujú , ale pokiaľ viem tak študentky UPJS sú na medickej , tam si neskúšala ?