@olivias prečo by mal(a) byť divný? Nie každý je predsa taký kontaktný typ, že to chce a si to užíva... Nehovorím o sebe, len mi ide o to, že nemôžeš automaticky aplikovať na ľudí to, čo si ty myslíš, že je tak alebo onak...
nvm... podla mna je to aj tak divne.... to je, ako keby ste sa svojho partnera pri sexe nemohli dotknut.... ale ja taky problem nemam, autorka uz tiez nie, tak je vsetko ok
Bola by som to mala rada, aj keď kontakty medzi ľuďmi až tak nemám rada... je mi nepríjemné, keď niekto stojí tesne blízko mňa, keď sa mi díva do očí a dotýka sa ma, no pri ľuďoch, ktorých poznám dlho som si už zvykla a určite by mi to nevadilo ani pri frajerovi.
prvý krát som sa objímal teraz pred Vianocami a mám to rád a chýba mi to, ale sa s tým nič nedá spraviť :/ a nebolo to s frajerkou, lebo tú nemám, ale len s kamarátkou, ktorá mi chýba
nieje nic krajsieho na svete ... dotykat sa jeden druheho , hladit sa po tvari , krabkat na chrbte , pozerat sa do oci ... este dlho by som vedel pokracovat ... ech ... mal by som si uz najst dievca
V minulom vzťahu mi to neskutočne chýbalo..druhá osoba to asi nevedela a mne bolo blbé zakaždým si prijsť o pohladenie povedať..hovorili sme o tom velakrát,ale ked to proste niekto nemá v sebe ..
Ale teraaaaz mi niekto ukázal aké je to fajn a ako som po tom vždy vlastne podvedome túžila
je to super, veľmi rada sa túlim alebo len tak kukám telku pritúlená k nemu Ale stane sa, že nemám náladu a chcem mať chvíľu pre seba, túlenie mi vtedy pripadá...obmedzujúce...ale veľakrát to býva len ponorka - keď mi lezie na nervy aj to, že dýcha Ale to je raz za dlhý čas a trvá to krátko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale teraaaaz mi niekto ukázal aké je to fajn a ako som po tom vždy vlastne podvedome túžila
tak ja neviem, idem sa tulit ku skriptam, v pondelok mam velmi prisnu skusku