Ľudia chcem si roztiahnúť ucho do 8 mm. Lenže sa bojím, že mi nezarastie dierka do pôvodnej veľkosti. Prosím ten kto má s tým skúsenosti.. aká je asi najväčšia možná veľkosť aby mi zarástla dierka do pôvodnej veľkosti? prosím len mi tu nepíšte komentár
@pavli07 Ja som mala 8 mm a ono to nevidne až tak veľmi .. Ale ak si budeš chcieť dať nášnicu potom keď ťa to omrzí tá pripínačka nemusí držať a vysiace náušnice? Zabudni!! A ešte jedna vec .. keď si dáš 8 mm tunel a odrátaš z toho hrubku umelej hmoty zostane ti z toho asi tak 2 mm čo je fakt málo a ledva špáratko tam strčíš (obrazne myslené) .. takže buď minimálne 12 alebo sa na to vyser
áno mám 13 no ale ja som mala už tunel 4mm úplne malý ja viem že to je odveci 12 to už je fakt moc asi to vidím tak že to asi fakt nechám tak.. lebo potom s tými naušnicami ma to trápi..
@pavli07 Ale ak by si mala ešte jednu dierku v uchu tak by si si do tej vrchnej mohla dať 8mm tunel to je pekné. Ale dosť to bolííí, keďže je to blížšie ku chrupavke ale aspoň by si sa nemusela vzdať náušníc
@pavli07 sa spamätaj dievča do pekla! -.-" ak chceš tunel, tak nes následky a nemaj to preto, že to má teraz každý a chceš byť proste len IN tak si staviaš zadné dvierka kebyže to výjde z módy! takýto blbci ako ty ma vedia neskutočne vytočiť !
"no však aspoň by som sa nemusela vzdať náušníc ale tá bolesť je to originálne, ale čo z toho do budúcnosti .. ovisnuté ucho? "
o____O si děláš prdel ?! si len ďalšia trápna pipka, ktorá chce byť ako všetci ostatní! fajn! robte si komerčnosť z čoho chcete ale túto ...kultúru nechajte na pokoji láskavo! -.-" svet nevidel takýchto tupých ľudí !
už len z tej fotky vidno, že si práve vyliezla z kurníka -.-"
( asi by som sa ti mala ospravedlniť, že som ťa možno urazila, ale je mi to fuk ... )
@14 pressssssssssssssssssssssssne, zas vyjebana komercia vstko berie, uz ked tunely ... u mna v bizutke! su tunely a plugy a 13 ky bezne ako trend vytasene maju .... wrrr, zurim tiez
@14@15 .. áno áno.. chcela som vedieť len tú dĺžku.. nie neurazila si ma .. lebo tupý ľudia ktorý ma nepoznajú ma ani nikdy neurazili.. nie nemá to každý poznám málo ľudí ktorý majú tunel.. trápna pipinka no jasnéé.. pozri sa na seba dievča.. .. nejdem sa tu hádať.. jediná ktorá mi tu pomohla je zatiaľ @tanecnica002 aj tak vám by to malo byt jedno či ho chcem alebo nie..
@pavli07 nehádam sa, len sa ti snažím vysvetliť, že ak chceš 8mm len kvôli tomu, že sa ti to prestane o chvíľu páčiť, tak to radšej ser na to vytáčajú ma strašne takí ľudia ako ty -.-"
@impulse ak to tak čítam zrejme si to nedám lebo potom fakt škoda ucha fakt... len som to chcela vediet ale tak ako myslíte že je to len chvílkové pobláznenie.. to radšej piercing ale ten až neskôr.. ten dúfam už nebude robiť problém ..
@pavli07 neviem..ale podľa mňa to u teba je len také chvíľkové pobláznenie tiež keď som mala 13, čiže pred rokom, strašne som chcela tunel, tak som si tiež najprv dala len nejakých 4-5mm a potom ma to omrzelo a až na konci 13ky som sa rozhodla, že ten tunel fakt chcem a že mi nebude vadiť ani to ovisnuté ucho o pár rokov... teraz mám 12mm a nedá mi to, stále si musím dávať viac ... čiže, možno by trebalo počkať, ak to ozaj chceš
Prosim nenic si ucho, "tunel" je to najnechutnejsia vystrelka dnesnej doby. Je velka sanca ze sa ti to uz nikdy poriadne nezrastie a o par rokov ked dostanes rozum to budes lutovat.
agresivni tu ludia .. takze moj nazor 8mm onicom .. nevyzera to ani si tam nic nemozes odlozit.. to si volim nechat expander... a k otazke - hej zrastie sa ...
Este kolko krat to poviem??? osem milimetrovy tunel zarastie do tyzdna, 15 milimetrovy, ako mam ja, zarastie do mesiaca-5tyzdnov.... Sa mi zda ze so povodnej velkosti sa najlepsie zrastu dierky do velkosti 15 mm.... vacsie uz sa nezrastaju tak pekne.. ale... zalezi to aj od toho, ako sa ti tvoria jazvy a pod...
@impulse toto ma serie! ze tunely si davaju iba deti ktore chcu byt "mocinky" kuul.... a rataju dopredu s tym, ze chcu nosit normalne nausnice, neberu to ako samozrejmost, ze dierka v uchu uz nebude ako predtym (ajked sa zrastie...)
Mala som 16ky, už dva roky to nemám v uchu a zrastlo sa mi to cca na 5mm, a dalej sa to už nechce stiahnut. Vyzera to hrozne a prepadavaju cez to normalne nausnice. Deep in shit! Vyvaruj sa velkym velkostiam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
je to take originalne!
"no však aspoň by som sa nemusela vzdať náušníc ale tá bolesť je to originálne, ale čo z toho do budúcnosti .. ovisnuté ucho? "
o____O si děláš prdel ?! si len ďalšia trápna pipka, ktorá chce byť ako všetci ostatní! fajn! robte si komerčnosť z čoho chcete ale túto ...kultúru nechajte na pokoji láskavo! -.-" svet nevidel takýchto tupých ľudí !
už len z tej fotky vidno, že si práve vyliezla z kurníka -.-"
( asi by som sa ti mala ospravedlniť, že som ťa možno urazila, ale je mi to fuk ... )