no.. chcela by som si dat urobit tunel do ucha, ale teraz neviem ci to vobec prezijem.. robi sa to normalne v studiach a ked hej tak za kolko asi? este som nemala cas sa ist spytat niekam.. ak mate inak niekto tunel ako ste k nemu prisli?
fu nebodaj by si zato vyhodil prachy.. . ja ked som si roztahovala ucho som tam drbla najprv zapalku a potom konce so stetcov a ked som to mala ake som to mat chcela kupila som si slimacika v studiu a v pohode som spokojna...inak si davaj pozor.. ono to je ako droga..ked som to zacala roztahovat chcela som stale vacsiu a vacsiu.. .. treba si povedat dost.. ..ale ako vidim uz ti radim neskoro..tak ako si dopadla..mas??..
ja mam tunel v uchu ....kupil som si expander a v jeden den som sa rozhodol roztiahnut ucho a asi za tyzden som uz mal v uchu 6mm expander .....nebojte sa toho aj ked to kusok boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov