@ivcca Tam ide hlavne o to aby ti ostalo ucho pruzne, cize sa nikam neponahlat a posuvat az ked bude uplne zahojene o nejaky milimeter za mesiac.. teda da sa aj rychlejsie, ale potom nastane to co nechces
A ked to uz mas vacsie, napriklad tych 10mm, tak obcas dat mendi, 8-9, potom zasa zvacsit, proste aby ti ostalo pruzne..
no, logicky ak máš 1cm dierku tak keď si tam dáš náušnicu normálnu tak tam držať nebude záleží od hrúbky náušnice a od veľkosti dierky
a je otrava to stále rozťahovať, ale dá sa všetko je pravda že keď už ucho pár krát roztiahneš tak bude poriadne pružné a rozťahovať sa bude potom ľahko
mám dva tunely a nech ti povie hocikto že sa to nezrastie tak to je kravina! pretože keď si vytiahneš aj 2 cmm tunel tak sa ti späť zrastie a to je osvedčené už...ale za tie väčšie už neručím pretože to je až moc velký zásah do ucha
@lollko Keby si mala posúvať po milimetri za mesiac tak ju o skôr prestane baviť ako stihne mať dva milimetre.. ucho sa dá bez problémov roztiahnuť na 6mm za dva týždne, bez nejakej veľkej bolesti, prasknutia či zapálenia pravdaže ak sa pravidelne čistí a krémuje...
podla toho aké velké to chceš .. a dierka sa stiahne za niaky čas ale nie úplne ..ale samozrejme že ak chceš naušnicu normálne napr. aj vysiacu tak by to vyzeralo dosť čudne ja mám 6,5 mm takže viem čo vravím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ked to uz mas vacsie, napriklad tych 10mm, tak obcas dat mendi, 8-9, potom zasa zvacsit, proste aby ti ostalo pruzne..
A normalnu nausnicu? Zalezi od velkosti tunela..
a je otrava to stále rozťahovať, ale dá sa všetko je pravda že keď už ucho pár krát roztiahneš tak bude poriadne pružné a rozťahovať sa bude potom ľahko
2.)zrast by sa to malo dat tak do 1,2cm
3.)zvraskavene ucho budes mat len ak sa s tym budes moc ponahlat
zrastie to az do 2cm ak ne tak sa to potom zasiva
a podla mna to je pekne
ale na babe max do 5mm