Zdravím BIRDZ-áci,
poraďte mi, kde na internete sa dá kúpiť kvalitná turistická výbava (stačí taká čo sa po roku nerozpadne) za čo najnižšiu cenu (low budget). Presnejšie, hľadám spacák do cca 0°C, karimatku, plynový varič a vibramky. Na turistiku...
... nechodím často, budem vďačný za každú radu čo sa týka nakupovania a výberu týchto vecí. Taktiež ďakujem za každý odkaz na weby kde si môžem tieto veci objednať.
@Fenoglio
Uvedomte si, že väčšina vecí sa už dnes vyrába v Ázii, čo znamená, že kvalitatívne sa nedá spoľahnúť už ani na kedysi overené značky, ako Zajo, Grisport, Treksport a podobne. Karimatka je len kus plastu, tam nemá zmysel priplácať za značky. U spacáku je dôležité, do akej teploty ho výrobca garantuje, na značke tiež veľmi nezáleží.
Pri topánkach je to už iné. Tu by som odporúčal českého výrobcu Prabos, ktorý ešte ako jeden z mála vyrába v Českej Republike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Uvedomte si, že väčšina vecí sa už dnes vyrába v Ázii, čo znamená, že kvalitatívne sa nedá spoľahnúť už ani na kedysi overené značky, ako Zajo, Grisport, Treksport a podobne. Karimatka je len kus plastu, tam nemá zmysel priplácať za značky. U spacáku je dôležité, do akej teploty ho výrobca garantuje, na značke tiež veľmi nezáleží.
Pri topánkach je to už iné. Tu by som odporúčal českého výrobcu Prabos, ktorý ešte ako jeden z mála vyrába v Českej Republike.