Zdravím. Ktory školu by ste mi skorej odporučili...prihlašky som si dal na obe externe lebo mam dobru robotu. v KE som už prijaty ale čakam ešte na Zvolen.
vyber si, co mas blizsie, lebo podla mna je to jedno..
ja som studovala na tuzvo, sice na inej fakulte, ale poznam narocnost tej skoly a jednotlivych odborov. z tuke nam na druhy stupen prisla jedna baba, cakali sme, ako nam to vsetkym nanda a no nenandala ale tak mozno ine odbory su tam lepsie, to ja neviem. no cakala som viac...
ale teda tuzvo tiez nepatri k nejakym super skolam... zabudla som napisat... kto chce nieco poriadnejsie ide aspon do ZA, v lepsom pripade stu alebo CR
vies co, narocny ako narocny, skor su na tej fakulte, na ktoru sa hlasis je.nuti ludia, mala som tu cest s niektorymi docentmi a profesormi... ale zas externisti to maju lahsie, na vas sa budu trochu inak divat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som studovala na tuzvo, sice na inej fakulte, ale poznam narocnost tej skoly a jednotlivych odborov. z tuke nam na druhy stupen prisla jedna baba, cakali sme, ako nam to vsetkym nanda a no nenandala ale tak mozno ine odbory su tam lepsie, to ja neviem. no cakala som viac...