nikdy ich nepozerám (pozriem si ich len keď som v nich ja, niekedy sa vtlačím pred kameru a som tam ), sú príšerne negatívne a je mi blbo, keď ich pozerám...
Ja keď som naposledy pozerala kúsok televíznych novín, videla som akurát tri po sebe idúce príspevky o tom, že vonku sú extrémne teploty Potom som opustila obývačku, o tých teplotách som vedela aj bez nich
Ale inak - čo by si v tých novinách chcel? Aké pozitívne správy?
10 doktorov denne zachráni ťažko chorých pacientov, nikto o tom nevie, ale akonáhle jeden pokazí operáciu, hneď je to vo všetkých televíznych novinách a tri roky o otm všade hovoria...
@elkiller Áno, takéto správy by sa aj mne páčili...
@marty0908 Z hľadiska sledovanosti televíznych novín - ľudí zaujímajú tragédie... Ak sa dozvedia o neznámom, ťažko chorom človeku, ktorému zachránili život, niektorí sa možno na niekoľko sekúnd dokonca usmejú a tešia sa z cudzieho šťastia. Ak sa dozvedia o pokazenej operácií, majú zase niekoľko dní koho ohovárať, komu želať nech zhnije v base a podobne. A z tohto hľadiska je výhodnejšie informovať ľudí výhradne o tragédiach (a na šťastné konce máš Poštu pre Teba a Modré z Neba - kde ťa ale samozrejme najskôr musia informovať o nejakom tragickom príbehu )
A ešte ak chcete konkrétny príklad - s dedkom sa často nerozprávam, ale väčšina našich rozhovorov vyzerala asi tak, že mi rozprával, koho kde zabilo, zrazilo, kto leží v nemocnici a podobne, proste samé tragické príbehy... Ani raz som od neho nepočula, že by mal niekto svadbu, že by sa niekomu narodilo dieťa alebo nejaké iné pozitívum...
@anzu hej , uz som konecne spomenul co som zabudol...ale aj ti cigani , sak nie su jedine spravy v ktorych by neboli..JAK MAME ZIT DIK MORE MAM 10 DETI , Z DAVOK DIK NEVYZIJEM,.. A ked pozrete tie zasrate sidliska spinave ktore mimochodom dostali od mesta ...
Tiež si myslím, že asi to vedia tí ľudia, čo púšťať do éteru, aby mali čo najvyššiu sledovanosť. Ale na druhej strane ani mne sa takéto noviny moc nepáčia, tak ich už preto ani nejak veľmi nepozerám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja keď som naposledy pozerala kúsok televíznych novín, videla som akurát tri po sebe idúce príspevky o tom, že vonku sú extrémne teploty Potom som opustila obývačku, o tých teplotách som vedela aj bez nich
Ale inak - čo by si v tých novinách chcel? Aké pozitívne správy?
@marty0908 Z hľadiska sledovanosti televíznych novín - ľudí zaujímajú tragédie... Ak sa dozvedia o neznámom, ťažko chorom človeku, ktorému zachránili život, niektorí sa možno na niekoľko sekúnd dokonca usmejú a tešia sa z cudzieho šťastia. Ak sa dozvedia o pokazenej operácií, majú zase niekoľko dní koho ohovárať, komu želať nech zhnije v base a podobne. A z tohto hľadiska je výhodnejšie informovať ľudí výhradne o tragédiach (a na šťastné konce máš Poštu pre Teba a Modré z Neba - kde ťa ale samozrejme najskôr musia informovať o nejakom tragickom príbehu )
A ešte ak chcete konkrétny príklad - s dedkom sa často nerozprávam, ale väčšina našich rozhovorov vyzerala asi tak, že mi rozprával, koho kde zabilo, zrazilo, kto leží v nemocnici a podobne, proste samé tragické príbehy... Ani raz som od neho nepočula, že by mal niekto svadbu, že by sa niekomu narodilo dieťa alebo nejaké iné pozitívum...
prosím ťa, kedy išlo v novinách niečo pozitívne?
nikdy