dnes aspon podla mna su v telke 3 dobre filmy narnia potom harry potter a pirati z karibiku teraz musim prepinat jak blba a inokedy v telke je len pošta pre teba a take blbosti čo z tychto 3 serialov by ste pozerali alebo pozerate ---------nevšimajte si
narniu som videla asi 2 krat,aj citala asi ...harryho nemozem nemam primu ci co to je inak asi blby dabing . best je original....a piratov sa neunuvaj je to des vybrala som si to ale nekukam hrozny slovensky dabing aaaaaaaaaaaaaaa
to je strasne...mimochodom, moze serial urceny pre deti ako Narnia obsahovat bojove sceny kde nejake decko ktore veli armade nejakych pseudozvierat vrazdit vsetko naokolo?? pride mi to naozaj sproste...
Ja som pozeral pirátov, prvý raz v celku ... Myslím, že je to jeden z tých fakt vydarenejších blockbusterov, celkom pekne zrežírovaný, doplnený super hudbou, čo sú aj jedny z dôvodov prečo aj prvoplánové vtípky nevyznievajú trápne, ale naopak, pasujú ...
Piratov z Karibiku som videla najmenej 3-krat....rozhodovala som sa medzi Potterom a Narniou a ja som nakoniec cumela na Narniu....lutujem to....sa cudujem ze som sa dopozerala do konca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Fakt dobre sa na to pozerá ...