ked sme sli do takeho strasne strmeho kopca. nejako som sa smykla, lenze som stihla este uvolnit dost velky kamen. kotulala som sa ja, kotulal sa kamen a ten sa napokon dokotulal na moju hlavu. vsade bola krv. a ja som skoncila s rozbitou hlavou. ........ a bolo to presne na moje osme narodeniny.
ja moc do lesa nechodievam,kedže tu ani les nemáme (20 stromčekov nerátam), ale keď som bola ako malá v tábore v Modre,tam sme šli v noci do lesa a strašne som sa bála,že niekam padnem alebo na mňa skočí medveď.
noo nás jedine búrka chytila v Tatrách ale našťastie sme v pohode dorazili dom a to bolo v pohode ináč nič také
ale pre mňa najhorši psychicky zažitok bol ked sme išli na cucoriedky (na vychode pri poprade) a do takej hustiny a to bolo uplne rozlahle a take same kriaky a tam boli sami pavuci uplne obrovski, taki kriziaci a VSADE! proste to bol pre mna cisty horor, lebo ja som nevedela ako sa co najskor odtial dostat na asfaltku.. viem ze to znie mozno smiesne ale ked ma niekto fobiu z pavukov tak je to fakt HOROR! nastastie, teraz uz nemam z nich take fobie ale aj tak velmi neprijemne!
ešte dávno pradávno, som bola s kamarátmi v lese a bol tam taký domček na strome.. samozrejme, že sme tam šli .. uvideli sme z dialky tatka medveda.. šprintovali sme naspäť domov
V Martine v lese sme už podvečer zbierali hríby a rodičia zrazu zbadali obrovské čerstvé otlačky v pôde. Ako inak ani hovienkami medveď nešetril. Brali sme teda zo strachu nohy na plecia a utekali. Zaujímavé je, že to nebolo viac ako 50m od chatky! Brrr
keď nás na tábore naháňali diviaci alebo ked ma kamarati zatiahli do toho lesa na Modrovej pri Piešťanoch, kde strašil v tej dobe ten medved a počuli sme divne zvuky.
Raz som skoro omylom stúpila do mŕtveho vlka.Kamarátka chytila hada a točila ho, až kým nevyšiel sám zo seba.Nahulenie sa na mieste, kde sa dejú imrvere optoklamy a audiohaluze...stále tam niekto seká sekerou,alebo beží pomedzi stromy a porast smerom ku mne.V skutočnosti tieto zvuky robia veveričky a datle, ale kým som na to prišla stálo ma to veľa zlých stavov.Do lesa sa chodím len nahuliť
Včera o desiatej večer som išla s frajerom cez les. Srnky, diviaky, divné zvuky a hlavne tma, ťahal ma po divných chodníkoch a cez blato...Ale náhodou to bola sranda!
ako prvé si zapamätajte: DÁVAJTE SI BACHA,AŽ NEŠTÍTE DO MRAVENISKA,nechcite takú doštípanú riť potom
potom sú už len také veci,že sme šli po poli s vysokou trávou a ako tak kecáme, zrazu čosi vedľa začalo z tej trávy dupotať. V tom okamihu nám tak zredlo, že sme začali letieť ako o život a kričať : Hóóó áá diviááák a vyžiadalo si to stratené žabky, skoro infarkt a ten diviak bola v skutočnosti malá srnka, ktorá sa rozbehla preč úplne iným smerom,takže nás žiadny diviak nenaháňal, len sa ukázalo,aký sme posratí aj zo šuchnutia trávy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale pre mňa najhorši psychicky zažitok bol ked sme išli na cucoriedky (na vychode pri poprade) a do takej hustiny a to bolo uplne rozlahle a take same kriaky a tam boli sami pavuci uplne obrovski, taki kriziaci a VSADE! proste to bol pre mna cisty horor, lebo ja som nevedela ako sa co najskor odtial dostat na asfaltku.. viem ze to znie mozno smiesne ale ked ma niekto fobiu z pavukov tak je to fakt HOROR! nastastie, teraz uz nemam z nich take fobie ale aj tak velmi neprijemne!
ale to som mala 8 rokov!
potom sú už len také veci,že sme šli po poli s vysokou trávou a ako tak kecáme, zrazu čosi vedľa začalo z tej trávy dupotať. V tom okamihu nám tak zredlo, že sme začali letieť ako o život a kričať : Hóóó áá diviááák a vyžiadalo si to stratené žabky, skoro infarkt a ten diviak bola v skutočnosti malá srnka, ktorá sa rozbehla preč úplne iným smerom,takže nás žiadny diviak nenaháňal, len sa ukázalo,aký sme posratí aj zo šuchnutia trávy