Slovensko. Aj napriek všetkému, aký my Slováci sme. Ale nedám na Slovensko dopustiť. NIkdy. Na druhé miesto by som dal asi Francúzsko. Potom je toho mnoho. Npríklad: Monako, Portugalsko, Grécko, Singapur, Peru, Čína, Brazília, Mexiko. Také krajiny na ktoré ked tam sa ide sa nezabúda.
psycholilitka: magyarsko ako krajina nič moc, možno balaton , ale budapešť tuttovka na entú, lepšie mesto som ešte nevidela
u mňa naj, samozrejme, Taliansko , aj ako krajina (miestami ako SVK, miestami inak... pamla, vedľa pinus, špica, a architektúra rodinných domov), aj ako ľudia... potom Rusko, Fínsko a Mexico... nechcem sa však viazať, je veľa krajín, ktoré chcem vidieť... orient, amerika, iba nad austráliou a afrikou nerozmýšľam tak
joj, no hej, tak ja by som brala život na ostrove v Oceánii... fúúúúú, to len ak sa vydám za dákeho gejtsa... kupujem ostrov... s častým stopom v san franciscu, mmmm, to by bol život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
no určite maďarsko (bez urážky )
Španielsko
ale ak by som si mal vybrat tak asi taliansko z hentych.
A Anglicko,Španielsko...Teda,kedysi to španielsko bolo silnejšie,ale stále ho mám rada..
A z výberu slovensko, rusko a just aj maďarsko, nech vás aj všetkých drbne
Okrem toho UK a Bosna a Hercegovina.
u mňa naj, samozrejme, Taliansko , aj ako krajina (miestami ako SVK, miestami inak... pamla, vedľa pinus, špica, a architektúra rodinných domov), aj ako ľudia... potom Rusko, Fínsko a Mexico... nechcem sa však viazať, je veľa krajín, ktoré chcem vidieť... orient, amerika, iba nad austráliou a afrikou nerozmýšľam tak