nemám rada pesničku, ktorej názov ani neviem a ani nechcem vedieť, jej popis je taký, že ju spieva slovenská speváčka - slovensky a väčšina pesničky je založená na jednom refréne, ktorý sa v nej opakuje minimálne 16x.
ja grciam z Call Me Maybe,We Are Young, Somebody That I Used To Know,Žijeme len 16 krát a Eufórie (blee) všetky tie "najlepšie pesničky" neznášam
a čo najviac milujem je už pár mesiacov Starships,Pound The Alarm...a vlastne celý jej nový album Masquerade,Roman Holiday,Beez In The Trap atď. som fanatik proste
momentálne najobľúbenejší alebo skôr len najhranejší je posse od Kimbry , nenávidený song nemám pretože počúvam len to čo sa mi páči a čo sa mi nepáči to ani nevnímam.
Zabite ma ale Žijeme len raz ma jednoducho baví..rádio moc nepočúvam,ale keď si ho pustím tak ma to roztancuje..a dáva dobrú náladu,ale zas nepúšťam si ho 24 online
mne sa páči to euphoria...a nenavidím → žijeme len raz, ukaz mi lasku, run run run, call me maybe, tacata...vsetky, z ktorych ma už bolia uši....o zijeme len raz som si raz pustila a hned olutovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
toto je môj najobľúbenejší v poslednej dobe
a
a neoblúbený? neviem to čo sa mi nepáči nepočúvam...ale dajme to na nejakú najobohrávanejšiu rádiovku napríklad...
nenávidený - tých je jak píč veľa..
a neznášam ego-žijeme len raz (vlastne nemám rád všetko čo sa hrá v slovenských rádiách)
nenávidený
Nicki Minaj - Pound The Alarm
Nenavideny:
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe (blee)
mam navaly agresivity vzdy, ked to pocujem
nenávidený:Nicki Minaj-starship
A nenávidený "Žijeme len raz" (blee)
a z duše nenávidím tie pitbulové braky čoho sú plné rádiá a tiež ten žijeme len raz, či čo to je BLEEE
nemám rada pesničku, ktorej názov ani neviem a ani nechcem vedieť, jej popis je taký, že ju spieva slovenská speváčka - slovensky a väčšina pesničky je založená na jednom refréne, ktorý sa v nej opakuje minimálne 16x.
a nenávidený neviem, asi Ai se eu tu pego ktovie ako sa to píše..
a nenávidených je veľa .. idú furt v rádiu a neviem názvy, napísala by som
placem a grcam
nenavidim "Bjebera, Miley Fontana, Helenu Gomez a Demi Lovatu"
nenávidený to nenazvem, ale tá nová vec od Rytmusa ma štve
poslednú dobu, čiže na dnes ^^
a nenávidený - asi žiadny zrovna.
a za odmenu si púšťam totok
Toť obľúbený, posledné dva týždne to počúvam skoro stále.
A neobľúbený, pri ktorom mi naskakuje husia koža a mám chuť vraždiť... asi niečo od Nicky Minaj.
ja grciam z Call Me Maybe,We Are Young, Somebody That I Used To Know,Žijeme len 16 krát a Eufórie (blee) všetky tie "najlepšie pesničky" neznášam
a čo najviac milujem je už pár mesiacov Starships,Pound The Alarm...a vlastne celý jej nový album Masquerade,Roman Holiday,Beez In The Trap atď. som fanatik proste
a všetky od Linkin park,Green day,Coldplay,Scorpions,ellie goulding,lany del Rey
to mi práve hraa ^^
jo,jo
neoblubeny nemam, resp. ak mam tak neviem nazov.
a nenávidený:
a ten bude nenávidený ešte veľmi veľmi dlho
A nenávidené neviem, tie proste nepočúvam.
)
nenávidené-všetko čo hrajú SLOVENSKÉ rádiá
ta od coldplay? za to respekt
najhorsia: cokolvek od Martina Kitnera