Tak, možno blbá otázka... ale vieš spievať? ....alebo takto... ohodnoť svoj spev 1 až 10 ... (10 nejlepšie) -len chcem vedieť, či to len ja som tu taká "talentovaná"...
ja neviem absolútne spievať ale je mi to jedno, spievam kade chodím aj pred luďmi a tak proste vôbec s tým nemám problém, veĎ za čo sa mám habiť, že som sa nenarodila s talentom?
to je jak keď sa niekto hanbí povedať koľko váži, to mi tiež vôbec nerobí problém, veď to proste tak je, každý to vidí, tak čo ako?
ja neviem, myslím si, že spievať viem, ale nemám rozsah ani na výšku ani nížku ale brat (provokatér) mi hovorí, že spievam falošne a ostatní ľudia mi akosi nič nehovoria, tak asi im to moje občasné revanie nevadí tak ja by som si dala 7... a ešte som rok chodila na spev ale spievam z potešeniááá
mám sluch. hrávam na basse a gitare a ked sa snažím tak idem celkom presne ale bez gitare neviem a nemám ten spevácky hlas proste je to také monotonne vydávanie presných tonov z ust
@antifunebracka... spolu D lol notka tbebe toide mne moc nie lebo ja neviem dobre po anglicky.. noteda chapes pred tebou sa viac hanbim ale tak 5-6-7 a zahcivlu bude 8-9-10-...20 DD
no neviem sa ohodnotiť známkou. spievať podľa mňa viem, ale myslím si, že mám strašne priemerný hlas a nemám ani poriadny rozsah. ale v tábore som vyhrala druhé či tretie miesto v súťaži a to teda nechápem, lebo to bolo úplne celé zle zaspievané
ja spievam rada a často, ale nie na verejnosti. Sem-tam s ami už aj zdá že mi to ide, ale potom mám dojem že to počujem iba ja, navyše mám malý rozsah a príliš hrubý hlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
na základke na prvom stupni som vyhrávala prvé miesta za spev, ale nejak sa to dojebalo
dnes spievam výhradne ak som sama doma alebo ak som najebaná
Proste, nemám ten taký zvučný, spevácky hlas a zásadne pred nikým nespievam
to je jak keď sa niekto hanbí povedať koľko váži, to mi tiež vôbec nerobí problém, veď to proste tak je, každý to vidí, tak čo ako?
Hudobný sluch mám, ale aj malý rozsah a zlý hlas.
Aj som rok chodila na spev na ZUŠ, ale to bolo peklo. Aj pre nich, aj pre mňa a nič mi to nedalo.
Ale raz to bude na 10(ono to na začiatku tohoto školského roku bolo na jedničke )
ak by spev mal byť absolútne prirodzený a nenaučený, tak asi dosť zle ale zas nejaký dobrý učiteľ spevu by možno dačo vykresal
ale keď som bola malá tak som vyhrávala samé súťaže, asi som nejaká prefajčená teraz alebo čo..
ale vyššie ako 1 to nebude!
takže 1
5 z 10