V akom zmysle normálnych? Je to fakt, príliš subjektívna vec. Pre nejakú rodinku bezdomovcov je normálne že pije mama, otec, syn.....Pre rodinu ortodoxných mohamedánov je normálne že "Ja som Otec kto je viac?". Pre rodinu kde je matriarchát je normálne že dominuje žena atď....Je to príliš subjektívna vec....ale hlasujem za áno.
Áno mám klasických normálnych dobrých rodičov. Len ma serú
Mama má už také starecké (nie zastaralé ale starecké) zlenivelé myšlienky/reči.
,, Mne by sa nechcelo každý víkend niekam chodiť "
,, Vo veľkej kúpelni bude zima"
,, Načo veľký dom "
,, Nestavaj na kopci, kopec sa posunie, aj starkej sa už do pivnice nedá vôjsť"
,, Načo toľko oblečenia, on i tak z toho vyrastie"
,, Nerozumiem tomu, načo im je cajgel za 3 tisíc eur keď to do práce má 2 minúty"
Grr, kvôli tomuto mám nervy pravidelne, toto mi moc normálne nepríde ale inak sú ok
@laurikaaa no prepáč, ale kupovať si bicykel za 3k a mať naozaj prácu v tej istej dedine je vrchol buď kokotnosti, nepragmatickosti, alebo je ten človek len nevyzretý truľo čo sa potrebuje ukázať, že on/ona na to má moja mama je zasa v niektorých veciach opak tvojej, kúpila si nové auto ale za 13k a chodí s ním 8km do práce, lebo ona chcela proste nové auto... veľmi rozumné rozhodnutie rovnako ako keď chcela bicykel a majiteľ predajne jej vraví, že ten 18 palcový rám jej bude veľký... NIE, ONA HO CHCE TERAZ A HNEĎ! bola jej odpoveď... tuším o mesiac ho vracala späť a stratila neviem koľko stoviek...a vraj len chlapi zostávajú deťmi po celý život to s tým kopcom je napríklad tiež vec skúseností a pôda sa môže naozaj napr. kvôli erózii posunúť, samozrejme nemusí, ale na to sa predsa nikto nemôže spoľahnúť...
Normálni vôbec. Oco je úplný samotár, dal výpoveď v robote kde robil ITčkára a šiel žiť kdesi na lazy bez elektriky a pestovať zeleninu. Nevidela som ho vyše 10 rokov, ale osobnosť je zaujímavá
Mamka je najlepšá na svete, ale tiež extrémne divná zas iným spôsobom. Oblieka sa tak extravagantne že si ju každý pamätá, chodí spať nadránom a keď nejde do roboty vyspáva do obeda, náš dom je skladiskom rôznych hovadín a nikdy nič nevyhadzuje lebo chce šetriť. Ale je to až choré, napr.používa môj detský krém spred dvadsiatich rokov, kľudne zje hocčo roky po záruke, používa už roky tie isté jednorázové rukavice na farbenie hlavy, a podobné špecialitky a keď ja náhodou niektorý z takýchto odpadkov vyhodím, tak mi vypindá a vyberie ho z koša ale aj tak je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mama má už také starecké (nie zastaralé ale starecké) zlenivelé myšlienky/reči.
,, Mne by sa nechcelo každý víkend niekam chodiť "
,, Vo veľkej kúpelni bude zima"
,, Načo veľký dom "
,, Nestavaj na kopci, kopec sa posunie, aj starkej sa už do pivnice nedá vôjsť"
,, Načo toľko oblečenia, on i tak z toho vyrastie"
,, Nerozumiem tomu, načo im je cajgel za 3 tisíc eur keď to do práce má 2 minúty"
Grr, kvôli tomuto mám nervy pravidelne, toto mi moc normálne nepríde ale inak sú ok
ale pohoda, mam ich rada.
Mamka je najlepšá na svete, ale tiež extrémne divná zas iným spôsobom. Oblieka sa tak extravagantne že si ju každý pamätá, chodí spať nadránom a keď nejde do roboty vyspáva do obeda, náš dom je skladiskom rôznych hovadín a nikdy nič nevyhadzuje lebo chce šetriť. Ale je to až choré, napr.používa môj detský krém spred dvadsiatich rokov, kľudne zje hocčo roky po záruke, používa už roky tie isté jednorázové rukavice na farbenie hlavy, a podobné špecialitky a keď ja náhodou niektorý z takýchto odpadkov vyhodím, tak mi vypindá a vyberie ho z koša ale aj tak je super