No zaujíma ma, ako veľa ľudí pije, čo pije, ale hlavne dôvod. DôVOD, prečo pije alebo nepije.
Ja napríklad nepijem, jediné, čo si dám je pivo alebo vodku aj to len málo a dôvodom je, že som opitá urobila jednu z najväčších chýb v mojom živote... Keď sa
chutí mi to. milujem posedenie pri víne. milujem alkoholovú lyriku. absinth, vodku, rum, fernet. milujem zisťovať, ktorý umelec holdoval akému alkoholu a sledovať vývin jeho tvorby (inak nemám rada pivných umelcov, nepomôžem si )
v ozierani nevidim ziadny zmyseeel...ked som chodila s kamoskami ven vzdy mali flasu vodky tk ja som si zdy dala jeden glg len tak na chut ...a este som pila ked sme boli v skole na chate ale opita som este nebola..sak som ece malinka na to ...
obcas,jj..lebo,to nejak tak zvlastne chuti.a je to dobre,raz za cas...vino,pivo,hrusku,bacardi,fernet...alebo,este tequila..ale,nic inee...ziadna,vodka..a podobne koniny,alebo ten absint..blee...
mám dievča ktoré mám rád ... nepijem lebo by som ju možno podviedol pod vplyvom alkoholu .. keby že sa z nou rozídem tak začnem piť zas alkohol je dobrá vec
pijem (nie casto), pretoze pod vyplyvom alkoholu sa viem ovladat a kontrolovat, nerobim najvacsie chyby mojho zivota, nikoho nepodvadzam, nerobim uplne sprostosti, nezvraciam, nevalam sa po zemi v kome, nebozkavam sa so zachodom, ..
len sa bavim
Ked nepijem,opití ludia mi prídu strašne ale strašne jebnutý,preto radšej pijem aj ja,vtedy je to v pohode.. ale vždy len aby som sa uvolnila a zabavila,neznášam mladých ludí čo pijú kvoli frajerine a ani piť nevedia.
neberiem chlastanie ako nejakú výnimočnú vec. začal som s tým lebo to robili všetci okolo mňa a ja som sa už začínal cítiť ako jebko. dodnes ľutujem, že som s tým nezačal skôr. alkohol mi vôbec nechutí, ale keď chcem zapadnúť a pochopiť opitých ľudí okolo seba, tak to proste musím robiť. inak tvrdím že alkohol, cigarety a tráva sú pičovina - všetky tri na tej istej nízkej úrovni
pijem pivo veľmi často, pijem vodku menej často(aj vínko si dám). A pijem preto lebo si myslím, že v opilosti je človek uprimnejší. Aj včera som sa napil na plese a bolo po piči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
veľa veľa detsiek pije len kvoli tomu aby sa vyťahovali, že ako som sa ožraal a tak
trápne
len sa bavim
ale teraz len ak je chata.. inac vobec..
Spytajte sa mojho okolia oni vedia podrobne