uf... podľa lastka a zvyku a dlhodobého spočívania na pozícií veľmi obľúbeného by to boli asi Arch Enemy. A v poslednej dobe aj Bloodbath. Ale tak krátkodobo mávam obdobia, že ma nadchne niečo (úplne) iné a tak
v poslednej dobe Periphery, Godsmack, Lamb of God, Metallica, Disturbed, Tesseract, Animals as Readers a podobne...naposledy som sa ucil song od Lamb of God - Broken Hands dost ma to chytilo
@schizoofrenik v podstate hneď ako vydali manifest, takže neviem, rok? ako GR formáciu ich nepoznám dlho, ale DMS a Mater poznám pár rokov.
Hej hej, ten diss na Dramakids mi teraz celkom často znie Ale že by ich preslávil teraz? V lete som bol na ich vypredanom koncerte atď, proste sú známi dosť si myslím
A v Intragánskych dievčatkách nehraje celé GR, iba dvaja členovia, ale šak vieš asi
Portishead,Sigur Rós,Joy Division,Nine Inch Nails,Placebo,The XX,The Naked And Famous,The White Stripes,Arcade Fire,Subways,Smashing Pumpkins,Queens Of The Stone Age,The Who,Muse,Mindless Self Indulgence,Lamb,Dananananaykroyd,The Cure,The Horrors,Late of the Pier,Test Icicles,Klaxons,Jaguar Love,The Dresden Dolls,Interpol,Gorillaz,Blur,Depeche Mode,Crystal Castles,Daft Punk,The Bridgeheads,Bon Iver,The Wailers,Beastie Boys,Animal Collective...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
matchbook romance
spevaci a rozne izeee =D :
dean martin
sonny rollins
sam butera
ak komercia, tak arashi
Septicflesh
Satyricon
Abigail Williams
ale že by to nejak vypovedalo o mojom vkuse, to nemám ten pocit.
(ale viac-menej z princípu... nerada to hovorím, ale hudobne v mojich očiach začínajú upadať)
proste.. Tesla je šéf
Ja si myslím že icgh riadne predlávil track Intrigánske dievčatká, ja osobne som o nich dovtedy nevedel a teraz ich dosť často tlačím do hlavy
Hej hej, ten diss na Dramakids mi teraz celkom často znie Ale že by ich preslávil teraz? V lete som bol na ich vypredanom koncerte atď, proste sú známi dosť si myslím
A v Intragánskych dievčatkách nehraje celé GR, iba dvaja členovia, ale šak vieš asi
His Infernal Majesty nedám za nič, proste number one, kým nezdechnem !!!
a od piatka ich ešte viac milujem
a xy ďalších, ale prvé 3 menované sú najväčšie pecky, a incubus hlavne kvôli "drive" a charizmatickému spevákovi
tieto dve urcite.. ostatne su asi na podobnej urovni oblubenosti..
Ensiferum
Wintersun
Korpiklaani
Mayhem
Immortal
Children of Bodom
Norther
Warmen
atd.