Vaša reakcia keď vám ľudia neodpíšu na správu,otázka je položena,človek nereaguje neodpisuje.Trvá to niekoľko dní,týždňov,mesiacov.Ako riešite tuto situáciu,píšete im naďalej alebo ich vyhadzujete a vymazávate správy?Rada si prečítam váš názor na toto.
Nechám tak.
Prípadne napíšem neskôr ešte raz, ak je to niečo dôležité.
Alebo sa skúsim nejako pripomenúť (pridám príspevok, niečo lajknem tomu človekov, záleží od platformy...)
ja sama často neodpíšem lebo to prehliadnem. proste som v škole/v robote a príed mi správa, ja ju zaregistrujem ale nestihnem odpísať tak si poviem, že odpíšem doma a zabudnem. preto odpisujem tak po mesiaci preto mi nevadí, ked to robia aj iní.
napíšem ešte jednu správu s otázkou ,,či správa dorazila,, človek sa väčšinou odpoveďou dosť prezradí ako to myslí / myslel ... čiže hneď viem či má chuť komunikovať ďalej alebo nie ... a vidím že má a bolo to len nedorozumenie (a fakt sa to stáva, nie síce často ale stáva) tak ideme ďalej ... ak vidím že nemá tak to proste nechám tak, nesilím to a nesnažím sa už o kontakt
často neodpisujem ako buď niekto odpíše úplne simple odpoveď alebo proste nieže by sa mi nechcelo ale radšej preberiem osobne vonku ako si vypisovať na fb a kade tade vôbec ma to nebaví.. väčšina správ keď si preposielame odkazy a blbosti alebo sa niečo dohaduje a škola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Prípadne napíšem neskôr ešte raz, ak je to niečo dôležité.
Alebo sa skúsim nejako pripomenúť (pridám príspevok, niečo lajknem tomu človekov, záleží od platformy...)
Cize na ostatnych nezalezi