Ja som toho už navštívila celkom dosť. Napríklad: Grécko, Taliansko, Chorvátsko, Tunis, Turecko, Ukrajina, no to by bolo asi všetko. Všade sa mi páčilo ale nie až tak, že by som sa tam silou-mocou chcela dostať. Viac ma zaujíma Jamaika, Škótsko a Austrália. Ale ako tu už bolo spomenuté, tiež by som niekedy rada vypadla precestovať svet. S kamošmi alebo so svojou láskou sadnúť do auta, vziať peniaze a ísť. Bez smeru, proste sa nechať unášať. Fajn by to bolo aj na Slovensku ale zaujímavejšie aj po celej Zemi. Uvidíme, možno raz....
Chcel by som ísť znovu do Disneylandu aj do Londýna aj do Paríža, Amsterdamu.... no vlastne všade kde som bol, tak by som tam chcel ísť ešte raz a chcel by som vidieť Kanadu, USA (mestá aj prírodu), Nórsko, Čínu a hlavne Škótsko.
Slovensko, ruská tajga, Grécko, Nórsko. Tak. Presne v tomto poradí. A vždy len na vidiek. Nie, nemusím tie sklobetónové kolosy kôli ktorých výške sa slnko "premáva" len po horných poschodiach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Tá atmosféra to počasie (tie obchody, tý ludia a tak...hmm ale možem snívať
Musím sa tam vrátiť ...
A potom Paríž - Disneyland
Práter
A nakoniec Bahamy
Ja viem že som nenáročná
1. Island
2. Grónsko
3. Nový Zéland
4. Faerské ostrovy
5. Nórsko