Stal sa ti uz trapas, ze si niekomu poslal/a to, co si chcel/a poslat niekomu inemu, alebo co si nechcel/a poslat nikomu? Ako si to riesil/a ? Pochval sa!
@etelnair ja ze tu uz nechodis, minule som ta nasiel vo fore z roku 2012 o CISCU a jednemu si tam tak krasne napisal, ze nech neni kokot, ale nech sa prosim posnazi DDDDD
Snáď najhoršie čo sa mi v živote stalo malo tiež niečo malo dočinenia s penisom
Muž mi poslal fotku aké palacinky napiekol a fotil to z vrchu nejakým takým spôsobom, aby mu tam bolo vidieť tiež postavený penis ale iba kúsok, nič extra
a ja hviezda som to rovno v sekunde z mobilu preposlala mame , že ,, pozri ako sa má to prasa dobre a ako si vyvára ked nie som doma "
vôbec som si ten penis tam pred tým nevšimla kedže ja som bola zameraná len na tie palacinky až keď mi mama odpovedala ,, uhm ok "
Omylom som sextla mame (nic hrozne nastastie) a raz som este v mladsom veku ukazovala fotku mojho najnovsieho objavu skoda ze za nim na fotke bola aj moja cervena podprsenka @7 mrem
Jaj a raz som nieco namiesto do skupiny (bola som pokladnicka jednej organizacie) postla ako status na fb ze niekto si poziadal o vela penazi a ze to mu nedam ze nech rozmysla... hups
Raz som písala vtedajšiemu frájovi že som bola u jedného maliara a hladkala som vtáka (bol to papagáj) a zaja
A miesto toho som omylom napísala vtáka & waja bol z toho dosť v pomykove
A raz som miesto "Hneď som doma, idem ešte nakúpiť" postla "Hneď som doma, idem ešte nalúpiť"
Trošku dávnejšie sa mi stalo to (cca 2 roky), že som jednému spolužiakovi napísal "tak dobrú noc, ľúbim ťa " a malo to ísť mojej sesternici (nepýtajte sa prečo sesternici, mi si tak píšeme zo srandy, nič medzi sebou nemáme ) a spolužiak na to o 5 minút: Gayyyyyyy.
Našťastie nič horšie sa mi nestalo ako tu čítam u niektorých.
ja som raz písala kamarátovi..niečo som sa vyplakávala a pindala na ex...a namiesto kamarátovi som to odoslala tomu ex
a ešte sa stala raz taká..hm..sranda?...mali sme na fb skupinový chat - ja, dve kamošky (označím ich ako B a N) a frajer jednej z nich (tej N) - no a zrazu prišla správa od NEHO do tej skupinovej konverzácie- a tam fotka vagíny v ktorej bol zastrčený vibrátor ...a samozrejme nám bolo hneď jasné o koho genitálie ide ... B na to hneď reagovala rázne: "ak je to N, tak opúšťam konverzáciu!" a ja som sa to snažila zľahčiť..reku, však aj tak si hovoríme, že sme šušky ...no a potom tam doletela N a vynadala nám, že sme j*bnuté a že sa hanbí teraz strašne, lebo jej frajer bol na tablete a že mu to blblo a nechtiac to odoslal a ešte my sme boli zdrbané, že sme si pozreli čo nám posiela
ja si spomínam len na veci čo sa prihodili iným, našťastie
jedna kamoška v skupinovom chate, niečo riešila a že "prídeme tam a povieme si to s nimi z pči do očí"
a kamarat posielal mail profesorke (na strednej) s nejakým projektom, prvýkrát zabudol prílohu, druhý krát tiež a na tretí krát jej to poslal aj s textom "prepáčte, som debil, tu je tá príloha.."
Ja som chcela napísať kamoške že ,,Vyrušuješ ma!" a mala som automatickú opravu slov či čo to je. A nevšimla som si a poslala správu že ,,Vzrušuješ ma!". Trapas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Muž mi poslal fotku aké palacinky napiekol a fotil to z vrchu nejakým takým spôsobom, aby mu tam bolo vidieť tiež postavený penis ale iba kúsok, nič extra
a ja hviezda som to rovno v sekunde z mobilu preposlala mame , že ,, pozri ako sa má to prasa dobre a ako si vyvára ked nie som doma "
vôbec som si ten penis tam pred tým nevšimla kedže ja som bola zameraná len na tie palacinky až keď mi mama odpovedala ,, uhm ok "
@7 mrem
Jaj a raz som nieco namiesto do skupiny (bola som pokladnicka jednej organizacie) postla ako status na fb ze niekto si poziadal o vela penazi a ze to mu nedam ze nech rozmysla... hups
@kaylee xDDD
A miesto toho som omylom napísala vtáka & waja bol z toho dosť v pomykove
A raz som miesto "Hneď som doma, idem ešte nakúpiť" postla "Hneď som doma, idem ešte nalúpiť"
Našťastie nič horšie sa mi nestalo ako tu čítam u niektorých.
a ešte sa stala raz taká..hm..sranda?...mali sme na fb skupinový chat - ja, dve kamošky (označím ich ako B a N) a frajer jednej z nich (tej N) - no a zrazu prišla správa od NEHO do tej skupinovej konverzácie- a tam fotka vagíny v ktorej bol zastrčený vibrátor ...a samozrejme nám bolo hneď jasné o koho genitálie ide ... B na to hneď reagovala rázne: "ak je to N, tak opúšťam konverzáciu!" a ja som sa to snažila zľahčiť..reku, však aj tak si hovoríme, že sme šušky ...no a potom tam doletela N a vynadala nám, že sme j*bnuté a že sa hanbí teraz strašne, lebo jej frajer bol na tablete a že mu to blblo a nechtiac to odoslal a ešte my sme boli zdrbané, že sme si pozreli čo nám posiela
jedna kamoška v skupinovom chate, niečo riešila a že "prídeme tam a povieme si to s nimi z pči do očí"
a kamarat posielal mail profesorke (na strednej) s nejakým projektom, prvýkrát zabudol prílohu, druhý krát tiež a na tretí krát jej to poslal aj s textom "prepáčte, som debil, tu je tá príloha.."