začala som cez prázdniny len tak z nudy tvoriť osemsmerovky. ide mi to celkom fajn a teraz rozmýšľam, odkiaľ v časákoch také osemsmerovky berú. myslíte, že by sa dalo s týmto nejako máličko privyrobiť, keby som ich skontaktovala a ponúkla im svoje?
jasne, (aspon myslim), staci asi napisat do redakcie, ze tvoris 8smerovky a ak sa im to bude pozdavat, tak ta skontaktuju ak ak ne, tak ne. Abo ich skus niekde uverejnit v nejakom dedinskom obcasniku
no ja poznám jesno také de je tých 8smeroviek asi 30 a tie tajničky z nich tvoria príbeh a tam sú potom otázky z toho príbehu ktoré máš poslať a výhra je nejak 3000 takže myslím že keby si vymyslela celý príbeh by ti to vynieslo
Urcite mozes skusit, krizovkovych casopisov je plno. Ked chces robit krizovky/osemsmerovky/ine existuju na to pomocne programy, v ktorych mas databazu slov daneho jazyka, ktora ti pomaha vytvorit konzistentny celok s jednoduchymi zmenami a zasobou slov, ktore by ta samu nenapadli.
no, osemsmerovky generuju pocitace zadas ake slovo ma vyjst, teda tie nezadane pismenka a ono to uz automatiky zo slovnej databazy doplni pismenka tak aby tvorili slovo
to sa nerobi rucne, rovnako ako sudoku, vsetko je generovane
nechcem ti kazit radost, ale myslim ze nemas sancu, kedze kym ty rucne vyrobis jednu osemsmerovku tak pocitac vygeneruje miliony osemsmeroviek
pomozte mi prosiim nemate niekto osemsmerovku s hudobnym zameranim??? ucka sprostu ulohu daa a mne sa nechce.. kto mi pomoze?? prosiiim aj ked pochybujem ze to bude este dnes ale sak za pokus to stoji
wau si dobrá... ... to musela byť riadna nuda, keď si sa na takéto niečo dala... to mi pripomína, že keď sa nechcem nudiť, tak by som sa mohla doma učiť angličtinu...
Zdravím, som vydávateľom osemsmeroviek Šarkan, osemsmeroviek Mudrionár, Extra Špeciál detské úlohy Krpec a krížovky Kumštár. Zaujal má článok o príspievateľke ktorá osemsmerovky tvorí ale nevie kde ich má uverejniť. Ak je ešte o to zaujem nech sa pačí môže sa obratiť na: casopisarkan@hotmail.com Tám jej poskytneme všetky informácie ohľadom podrobných pravidiel pre tvorbu osemsmeroviek, honorárov atď... Tieto informácie ale nie podrobne sa môžu nájsť aj na našej dočasnej strane www.osemsmerovky.ucoz.com
Veľa úspechov pri ľúštenia tvorbe želá redakcia Šarkan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to sa nerobi rucne, rovnako ako sudoku, vsetko je generovane
nechcem ti kazit radost, ale myslim ze nemas sancu, kedze kym ty rucne vyrobis jednu osemsmerovku tak pocitac vygeneruje miliony osemsmeroviek
Veľa úspechov pri ľúštenia tvorbe želá redakcia Šarkan