veeeľmi dlho som kreslil/maľoval. Nikdy sa mi nepáčilo čo som vytvoril tak pár rokov už ostávam pri jednoduchých skicách artdeco somarín. Dlhý čas sa ma držalo hranie sa s hlinou (resp. plastelínou), na to nejako už nemám príležitosť. Teraz sa snažím naučiť robiť origami zvieratka. Byť úspešný... nechystám sa tým živiť, ale chcem to využiť pri tom, čo by som v budúcnosti chcel robiť a aj mám veľmi dobrú predstavu ako na to
A virtuálne - pokúšam sa urobiť celú Prievidzu 3d, mám rozpracovaný jeden minifilm (ten bude hotový tak možno 2030 , a kopa nábytku + nejaké tie celé domčeky - tiež 3dsm.
som celkom tvorivý človek, vždy mám kopu nápadov. Niektoré z nich sú šialené a tie druhé zas úplne šialené
@christopherpd v 3D celu prievidzu ? drzim palce lebo to bude ozaj oriesok potom si to mrkneme my 2 pri zapadujucom slnku romantika ista ale nie aj dzivky zavolame
@stuntbiker pôvodne sme to mali robiť viacerí a pre mesto - kvôli turistom, plánovaniu dopravy, alebo aj keď boli nedávno záplavy by to veľmi pomohlo... 200kilový pán cez kultúru ale rozhodol, že taký mladý ako ja vie o takýchto veciach pyču a mesto o to nestojí (zaujímavé že taká Praha niečo podobné má ). Bez peňazí som na to ostal sám Škoda no. Takže pomaly občas dorobím nejaký ten dom. Aspoň keby som mal nejakú normálnu mapu aby som vedel urobiť dobre terén, ale to sú vraj vojenské mapy a to obyčajný občan nesmie vidieť :o
ked ma chyti nalada tak kreslim ale tak najlepsie mi ide pisanie. ludia hovoria e je skoda ze to viac neprezentujem ale problem je ze nikdy nie som spokojna.takze sa nechystam byt uspesna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Netvorim nic len sa snazim jazdit po zadnom / prednom co este nemozem a davaju sa do toho triky
Zavisli ? ze ci kazdy den na to myslim a tak...
Moj uspech ? niekore triky viem sam na slovensku / niektore som sa ako prvi naucil
Jazdil som to 1 rok a chcem to jazdit do konca zivota
teraz zufalo cakam na pekne pocasie nech mozem zacat jazdit
Tak nech sa vam vo vsetkom dari a vela uspechou praje Stuntbiker
..kvak..
A virtuálne - pokúšam sa urobiť celú Prievidzu 3d, mám rozpracovaný jeden minifilm (ten bude hotový tak možno 2030 , a kopa nábytku + nejaké tie celé domčeky - tiež 3dsm.
som celkom tvorivý človek, vždy mám kopu nápadov. Niektoré z nich sú šialené a tie druhé zas úplne šialené
..kvak..
a v kuchyni
"dzivky" možno tak pre teba