Prosím vás, ako sa jej zbaviť? výrazne mi prekáža, sama si uvedomujem že by som sa mala už ukľudniť, ale asi mám nejaký blok alebo čo..Mám vo zvyku si stáť za svojim ale až chorobne, lebo mám pocit že si potom ,,serem do huby"... Dá sa s tým robiť niečo?
stoj si za svojim pokiaľ si to vieš odôvodniť... pokiaľ si za tým stojíš len tak aby si si nesrala do huby aj keď už vieš, že pravdu nemáš..tak to je pičovina
no prvy krok je ten ze si to dokazes priznat : ) pracuj stale na sebe a vedome to "potlacaj" ale ne tak ze to v sebe dusis, ale ze to dokazes presmerovat do inej hlavne dobrej vlastnosti
no, budem mať o 3 mesiace 18...a proste nechcem prísť o jedneho človeka na ktorého to vplýva asi najviac...ale tam je problém asi aj ten že on sa dakedy vyťahoval ako má vo všetkom pravdu a tak, tak ja mám asi preto blok a nechcem dopustiť aby mal on pravdu tak si stojím za svojim
to že niekomu dovolíš aby sa s tebou otvorene porozprával, dokonca poukázal na tvoj omyl a ty to pochopíš,je jediná cesta aby si sa vyhla tzv. zabednenosti.
@denafilth no ja som bol tiez taky aj v 18 aj v 20-tke.. aj neskor.. ale na vyske som stretol, da sa povedat ze spravnych ludi, ktori mi otvorili oci, ukazali aky som (ty to uz vies pravdepodobne teraz (aj ked mozno nie na 100%), ked si zalozila toto forum).. to ma samozrejme nezmenilo.. ale pomaly som zacal rozmyslat.. zacal som viac sledovat moje vztahy s okolim.. spätnu väzbu od okolia.. a zacal som sa o sebe dozvedat viac.. to ma tiez samozrejme nezmenilo.. chcel som o sebe vediet viac a viac.. a zacal som citat rozne psychologicke knihy (napriek tomu, ze som technik a kedysi som psychologiou trochu pohrdal).. a cim som sa viac spoznaval, tym som zacal aj viac spoznavat svoje okolie, ludi a ich myslenie a tento proces trva stale a bude este cely moj zivot.. a mozno az posledny rok, dva som vdaka tomuto celemu prisiel na to, co vlastne chcem a podla toho som tam aj zacal smerovat... a ked som sa spoznal, tak moje spravanie sa zacalo pomaly menit k lepsiemu... uz nepotrebujem mat pravdu, alebo ukazat niekomu, ze ju nema, alebo ju mam ja... nebudem predsa vraviet nieco, co uz aj tak davno viem, to ma nikam neposunie a toboz nie, ak sa mam s niekym hadat.. radsej sa pytam, preco si to mysli, ako na to prisiel a podobne.. to ma posuva (ale aj jeho, lebo si casto uvedomi, ze nema pravdu, ked sa nad tym zamysli) ovela viac ako tvrdohlavost a hadanie sa...
chce to snahu spoznat sam seba, ludi okolo a pride to same... ale to moze trvat aj roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no, budem mať o 3 mesiace 18...a proste nechcem prísť o jedneho človeka na ktorého to vplýva asi najviac...ale tam je problém asi aj ten že on sa dakedy vyťahoval ako má vo všetkom pravdu a tak, tak ja mám asi preto blok a nechcem dopustiť aby mal on pravdu tak si stojím za svojim
lenže to už si potom myslím že sa len prispôsobujem a že mi všetci skáču po hlave a vyvyšujú sa nado mnou (
nemať pravdu a stáť si za tým je smiešne
to že niekomu dovolíš aby sa s tebou otvorene porozprával, dokonca poukázal na tvoj omyl a ty to pochopíš,je jediná cesta aby si sa vyhla tzv. zabednenosti.
chce to snahu spoznat sam seba, ludi okolo a pride to same... ale to moze trvat aj roky