mosno to tu us bolo nefiem ale ako sa vam lubil sumrak??a citali ste aj knihu?ak ano co sa vam viac lubilo a ake su vase pocity z toho..ja osobne som citala vsetky styri knihy..a videla aj jednotku ako film..a podla mna to je strasne supeer zfilmovane mo
@4 jezis ste seci trapni za to ze ked nekdo pise podla seba uz newe slovinu ? och na birdzi su sami bifli a suchari a nwm co ... a hlawne maju same 1 z diktatov ze nemam slov.. a twilight pohode
kks a hen..zas niekto nema riovnake nazory ako vy uz ho tu idete zabit..na birdzi su take jebliny ze to az pekne neni nedivim sa ze ho prestavam mat rad.. ach ano zabite mna seci ze kydam na birdz ... no coment
@spekacik vôbec si nepochopil reakciu ľudí, keď tu bude každý deň si niekto dávať svoje fórum bez ohľadu na ostatné... tak to už bude skôr ako prostriedok ako sa vykecať alebo niečo na tento štýl a nie ako fórum, kde by sa viedli diskusie, však to je veľmi jednoduché vijadriť sa v diskusii, ktorá už padla! každého otravuje, keď tu je to zahltané tým istým a potom poriadne témy, kde sa môže viesť diskusia zostanú nepovšimnuté.. vsio
@12 no super ale chovas sa tak... ak tu niekto "nevie" pisat uz ho kazdy odpise..ak tu niekto spomenie pokec..uz ho niekto odpise..nedajboze je tam registrovany..ak niekto nemusi birdz uz je kkt..ak sa niekto koli birdzu 100x denne nemodli..je kkt... tu na birdzi musi byt clowek presne podla kazdeho predstav..teda hlawne musi "vediet pisat" a milovat birdz a thak hej hej nvm pisat ale mam zo slowiny dvojku a to mis taci
Film som šiel pozrieť, hoc som bol varovaný, že to neprešlo najlepšie recenziou a tak, ale knihu som včera začal čítať a som sa nevedel od toho odtrhnúť, knihy sú v tom dobre, že sa dozviem viac s nih ako s filmu...
knihu som necitala ale film videla - bohuzial. Film je tak trosku smiesny, hadzu po sebe sialene tuzobne pohlady, straaasne sa tvaria ako nemozu aj keby chceli a ked si ju vyhodi na chrbat a zacne sa s nou splhat po strome ako prerastena vevericka... no, pevne verim ze kniha je lepsia.
@23 presne presne citala som knihu...ta je vyborna. ale ten film...edward mal moc velku vrstavu bieleho pudru, nazaciatku ma to dost rusilo a tie pohlady...to bola spica v tej knihe to bolo natiahnute ze clovek videl ako sa donho stale viac zamilovava (to asi nebude spisovne slovo) ale vo filme sa spolu 3x rozpravali a velka laska bola na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pre zmenu tvoj debilny koment budem ignorovat