1) Vyjadrujem všetky svoje pocity, keď niekoho mám rád -> poviem mu to
2) Vyjadrujem svoje pocity, ale v obmedzenej miere, kým si nie som istý/á čo cíti druhá strana
3) Svoje pocity sa bojím vyjadriť, myslím, že nikomu na nich nezáleží/smiali by sa mi/nepochopili by ma/nie je to vhodné
4) Svoje pocity nevyjadrujem, lebo nechcem
príp. môžte napísať aj s akými problémami ohľadne tejto témy sa stretávate (prišiel som o niekoho v mojom živote, lebo som mu povedal čo cítim/...)
vyjadrujem pocity ľudom mne blízkym, aj ked ich nemám rada poviem im to, respektívne to vycítia z môjho správania a mojich reakcií
ale nevyjadrujem pocity vzhľadom na hierarchiu nášho štátu, čiže nevyjadrujem pocity voči šéfovi, voči učiteľom, voči politike atd.
Medzi 1 a 2, ale asi sa prikloním skôr k 2 - nie je to obmedzené istotou toho, či to platí obojstranne, ale radšej nevyjadrujem úplne všetky svoje pocity
vyjadrujem svoje city extremne voci kazdemu okrem mojej rodiny, a cele to asi suvisi s vychovou, lebo mi nikto z rodicov za cele detstvo nic pekne nepovedal, neobjal ma, fakt nikdy.. takze nedokazala by som povedat nikdy manke ze ju mam rada alebo co, ja sa to hanbim aj napisat lebo nic take som v zivote nezazila
no a asi si ten nedostatok lasky z detstva vybijam v inom zivote potom, lebo nemam problem napriklad len tak prist za kamoskou a povedat jej ty si super ja ta mam tak rada a objat ju, alebo pravidelne pridem k stolu v robote kde sedia kolegovia ktori su super a poviem "ja vas mam vsetkych tak rada!!"
a frajerovi poviem cca 5 krat za den ze ho lubim, 3 krat ze ho milujem a 4 krat ze ho mam rada + parkrat "ja som taka stastna ze ta mam" "co by som bez teba robila" atd..
a ludia su nahodou vacsinou celkom milo prekvapeni z toho ked im to hovorim
@delica on existuje inák aj nejaký playlist na "binge watching" jeho videí v chronologickom poradí... fascinujúce, že sa od nejakej 16-ky (5 rokov dozadu asi) v podstate jeho štýl komentovania absolútne nezmenil, a len málokedy komentuje niečo iné, než absolútne herné sračky alebo telešopingové videá s @lawey sme jeho nadšenci celkom, ale keď som oňehdá jeho videá púšťal v škole na youtube maratóne, veľmi to nechápali...
ja sa stále bojím to druhému človeku povedať (ak nejde o rodičov), že mu to príde divné alebo to pochopí zle mám skôr možno 10 takých fakt dobrých kamarátov/tok/whatever a tým kľudne poviem aj že ich ľúbim a je mi jedno, čo si pomyslia, lebo ma najsamviac majú radi ale normálne to najprv človek musí povedať mne, aby som vedela, že je to pre neho normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2) Vyjadrujem svoje pocity, ale v obmedzenej miere, kým si nie som istý/á čo cíti druhá strana
3) Svoje pocity sa bojím vyjadriť, myslím, že nikomu na nich nezáleží/smiali by sa mi/nepochopili by ma/nie je to vhodné
4) Svoje pocity nevyjadrujem, lebo nechcem
príp. môžte napísať aj s akými problémami ohľadne tejto témy sa stretávate (prišiel som o niekoho v mojom živote, lebo som mu povedal čo cítim/...)
ale nevyjadrujem pocity vzhľadom na hierarchiu nášho štátu, čiže nevyjadrujem pocity voči šéfovi, voči učiteľom, voči politike atd.
no a asi si ten nedostatok lasky z detstva vybijam v inom zivote potom, lebo nemam problem napriklad len tak prist za kamoskou a povedat jej ty si super ja ta mam tak rada a objat ju, alebo pravidelne pridem k stolu v robote kde sedia kolegovia ktori su super a poviem "ja vas mam vsetkych tak rada!!"
a frajerovi poviem cca 5 krat za den ze ho lubim, 3 krat ze ho milujem a 4 krat ze ho mam rada + parkrat "ja som taka stastna ze ta mam" "co by som bez teba robila" atd..
a ludia su nahodou vacsinou celkom milo prekvapeni z toho ked im to hovorim
som demisexuál