Zivot a laska su nevyspitatelni...urcite to kazdy z nas dobre pozna...moj pribeh zacina tym ako sa dala moja najstarsia sestra do kopy z jednym chalanom-Alexom,ich chodenie spolu vydrzalo 11 mesiacov no bolo popreplietane z roznymi hadkami,klamstvami ci n
Podľa toho, ako si opísala svoj problém som usúdila, že si celkom rozumné dievča, alebo už žena. Podľa mňa si okolie po čase zvykne, a ešte otázočka, čo na to tvoja sestra?Ale myslím, že ak ste šťastní, tak ignorujte okolie, aspoň chvíľku, naozaj si zvyknú a moc sa tým netrápne, aby vás to nerozdelilo. Veľa šťastia vám prajem .Obom.
suhlasim s veronkou.Nemusia si sice zvyknut seci ale na tom nezalezi...ak sa mate radi neni problem..ved pochopia ze sa mate racej ako on so sestrou...mne by to nejako nevadilo keby sa mi stalo to co tebe pokial je pekny hehe ale nie..boha este som kcela daco povedat ale neviem co..tak..drzim palce
Nechapem ludi co davaju na nazory ostatnych a nechaju sa ovplyvnovat okolim.. Ved ked nieco chcem tak za tym idem a ostatnych mam v pecku, nech idu do fucka aj s primitivnymi myslienkami, no nie?
ja ta chápem, je velmi tazké s niekým byť, ked idete po ulici a drzíte sa za ruky a ludia z okolia sa po vás cumia a suskajú si.
Ale sú proste jebnutí a závidia, skúste na nich kaslat. Nemajú čo robiť, tak sa do všetkého starajú. Ale ked sa skutočne lúbite, tak prekonáte všetko, budem drzat palce
kasli na okolie ak sa mate radi a priatelia ak su skutocni pochopia ta a budu ti oporou ak nie nepresli skuskou priatelstva a kazdy ma pravo byt stastny kasli na vsetko pocuvaj srdce a nezabudaj na rozum zalezi na vas nie na okoli nech si okolie hlada svoje stastie a vas necha na pokoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale sú proste jebnutí a závidia, skúste na nich kaslat. Nemajú čo robiť, tak sa do všetkého starajú. Ale ked sa skutočne lúbite, tak prekonáte všetko, budem drzat palce