nooo ja som cital dve.. obe boli o hypnóze.. potom som hypnotizoval kamaráta a v hypnóze mi povedal veci, ktoré ma hlboko ranili... tak som to potom radsej nechal tak.. a presedlal na technické vedy...
@anitchka noo bolo.. len ja som s tym nemal moc skusenosti, tak som sa toho trocha bál... po niekoľkých úspešných pokusoch sme to nechali tak... nemali sme žiaden cieľ, pre ktorý by sme tú hypnózu aplikovali...
dokonca som z toho kamoša vytiahol veci, ktoré si sám nepamatal za bdelého stavu... ale niektoré nešli ani v hypnóze
Momentálne čítam Tajný jazyk biznisu (reč tela) už asi dva mesiace má asi 200 strán. Je to strašne nudné a všeobecné(dosť veľa vecí ktoré každý vie ale nezamýšľa sa nad tým) mám problém prečítať pol strany a nezaspať aj keď niektoré kapitoly sa mi páčili. Inak si viac všímam reč tela a vďaka tomu som získal akoby nový rozmer. Zatiaľ na 150 strane musím konštatovať že druhý krát by som tú knihu nekúpil.
Potom mám kúpenú Umění rozjezdu ale na tú sa ešte len chystám prečítal som ale cca 30 strán a vyzerá to veľmi veľmi zaujímavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nooo ja som cital dve.. obe boli o hypnóze.. potom som hypnotizoval kamaráta a v hypnóze mi povedal veci, ktoré ma hlboko ranili... tak som to potom radsej nechal tak.. a presedlal na technické vedy...
alebo Jak se zbavit starosti a zacit zit
dokonca som z toho kamoša vytiahol veci, ktoré si sám nepamatal za bdelého stavu... ale niektoré nešli ani v hypnóze
Potom mám kúpenú Umění rozjezdu ale na tú sa ešte len chystám prečítal som ale cca 30 strán a vyzerá to veľmi veľmi zaujímavo.
@interrupcio aká to bola kniha? a od koho??