Ľudia poradte mi prosiiim potrebujem nejaky dobrý napad na rečnícky prejav, nemá z vás niekto nejkaý originálny nápad ? hrozne by mi to pomohlo , vďaka
jj aj ja si myslím rozmýšľala som , že budem hodovit o zidovskej otazke na Slovensku to je podla mna celkom zaujímavé a veľa ludí nema ani sajnu , ako to vlastne s nimi na Slovensku bolo , alebo žeby nejaky prihovor ? ... no to bude znova polemizovanie
boožeeeee na to sa dá tolko vecí písať.... to čo ti je najbližšie, o tom píš... môžeš písať prejav na stužku... to je dosť lahké ... alebo na pohreb alebo k výročiu svadby.... aleboo k akémukolvek výročiu... alebo si vymysli niečo... spolužiačka si vymyslela konferenciu o smiechu a bolo to riadne dobré, prednášala to ako naozaj
@hereiam ďakujem, strašne dlho som rozmýšľala že čo si dám ako tému na prejav, pretože nič mi vôbec neprichádzalo na um, a teraz som toto tu našla a inšpirovala si ma. dám si sny ... nieje ťažké o tom rozprávať a rozkecať sa, však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale napríklad niečo k nejakému výročiu školy alebo podobné veci
[/img]
[/img]
(a inak ja som mala prejav sprievodkyne na trajekte, lebo mi nič lepšie nenapadlo
obliekanie psov
ženy vo vláde SR
ja so pamätám, že keď sme mali mať takto prejav, tak som robila prednášku o didgeridoo.
jednotka s hviezdičkou v kapse