perspektívne uvažujem, ako daná situácia dopadne, a vymýšľam, ako sa najvhodnejšie zachovať -> v reále situácia dopadne totálne inak, moja reakcia je najviac mega odveci mimo racionálneho riešenia -> potom analyzujem, skonštatujem, že som debil + on/a je debil -> v záverečnej fáze vždy dospejem k záveru, že riešiť a analyzovať už nebudem -> a na záver... história sa opakuje.
na základe akých-takých skúseností z minulosti viem presne čo sa stane.. ..no aj tak vo mne ešte vždy žije nádej , že by som nemusela mať pravdu...žiaľ , väčšinou ju mám......bola to vôbec odpoveď k téme?
Nieco medzi vsetkym - som sice relativne uvazovania schopna, ale obcas to dokazem teda poriadne zbrzdit, lebo zit absolutne nespontanne by ma psychicky ubilo.
Som analyticky perespektívne mysliaci človek. Ale vždy beriem v úvahu potrebnosť individuálneho prístupu a to, či sa to už stalo. A vždy sa na vec pozerám viacerými pohľadmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A WILD MAGIKARP APPEARS!
Charakter kazdej podstaty je urceny dominantnym prvkom
perspektívne uvažujem, ako daná situácia dopadne, a vymýšľam, ako sa najvhodnejšie zachovať -> v reále situácia dopadne totálne inak, moja reakcia je najviac mega odveci mimo racionálneho riešenia -> potom analyzujem, skonštatujem, že som debil + on/a je debil -> v záverečnej fáze vždy dospejem k záveru, že riešiť a analyzovať už nebudem -> a na záver... história sa opakuje.
furt a stále. yeaaah... it's my life