typek mal babu, 5 rokov. posledny rok chodenia sa zoznamil so mnou, pisali sme si, stretli sa, atd. stale na mna mysli, potvrdil mi to aj vtedy, a zrejme je tomu tak aj teraz - s babou sa rozisiel a nasiel si inu, uz s nou bude skoro rok. no stale sa mi v
ako to, ze tomu nechapes? ja to neviem inak vysvetlit. proste typek mal 5 rokov jednu babu, teraz s nou uz nie je, ma uz inu. ale mna zacal "riesit" este v case, ked chodil s tou prvou, no "riesi" ma aj teraz, ked ma druhu. tak polopate v skratke povedane..
@momoglamorous ako to, ze tomu nechapes? ja to neviem inak vysvetlit. proste typek mal 5 rokov jednu babu, teraz s nou uz nie je, ma uz inu. ale mna zacal "riesit" este v case, ked chodil s tou prvou, no "riesi" ma aj teraz, ked ma druhu. tak polopate v skratke povedane..
@etelnair naschval som dala takyto "originalny" nadpis aj prvu vetu, pretoze mam rada pribehy "in medias res" (ak vies co to znamena). nemam rada siahodlhe romany, ktore nikam nevedu. toto su strucne a jasne fakty. a siahodlhy nadpis srdcervuci a emocne podfarbeny citatelov odlaka.
@momoglamorous tak potom preco prispievas do tohto fora? mala som pocit ze forum je urcene pre tych ludi, ktory maju chut sa sem zapojit a niecim prispiet. ak tu nechces prispievat tak potom nepis nic a ani ja nemam rada to slovne spojenie no pisala si ze tomu nerozumies a ja uz neviem ako sa mam inak vyjadrit (v hlavnom texte som to nepouzila) a dala som to aj do uvodzoviek, aby si tam kazdy dosadil slovo svojej chuti
@rheia tak samozrejme o tejto moznosti viem, avsak je neschodna = jednoducho nefunguje. on stale klame, stale sa vykruca, takze akykolvek pokus o vaznu debatu je s nim zbytocny (zrejme som to mala este dodat do hlavneho textu).
@semhamforas a to mas pravdu, pretoze on naozaj stale otravuje. a dokonca ja aj teraz viem, jednoducho som si ista, ze hoci by som ho aj 3 mesiace teraz ignorovala, tak sa aj tak potom ozve... lebo uz sa velakrat aj tak stalo, ze sa aj po takto dlhej dobe ozval...
Týpek ? No Ok pokúsim sa to napísať v reči tvojho kmeňa.
Heej hou Cica , mám na gebuľi, že týpek s tebou iba gúľa gaštany keď nemá do čoho pichnúť. Keď mu jeho čajka , otrie gebuľu alebo ho skáruje, vtedy ma cool týpek potrebu ťa čekovať. Ale iba ten určitý time , Chááááápeš sestra ?
@assasins jop aj take nazory som uz pocula bracho, ale bohuzial o sex tu len nejde. detaily a okolnosti som do textu nevypisovala. ak by slo o sex, nevolil by taku ubohu a ponizujucu cestu, aku voli... ak by mal so mnou len take plytke umysly ako je sex, nekonal by tak (neda sice vela namahy niekoho stuchut, prezvonit, alebo poslat mail v pripade, ked ho bloknem na fb), ale kedze mi ublizil a uvedomuje si to, musi sa pritom riadne prekovanat, nemyslis?
@assasins jaj a hej teraz som si spomenula na jednu situaciu, ktoru som s nim zazila. stretli sme sa nahodne na festivale, ale to len takym sposobom, ze ja som ho videla ze prechadzam okolo nich (ako sa drzal s cajkou) ale nepozdravila som mu. on ma samozrejme zaregistroval a v momente prezvonil, no neprisiel za mnou (logika, bol s cajkou). a o tyzden na to cely vypiceny (pardon za vyraz) napisal mail ze aka pecka ze sme sa stretli (jednoducho nemohol sa z toho spamatat ze ma videl po takej dlhej dobe + ze sme sa nahodne stretli na festaku kde bolo 3tisic ludi). a je uz na povazenie, ze tyzden nad tym dumal, kym sa ozve v ramci tejto prilezitosti.
@semhamforas ved hej uz som si to kolkokrat hovorila...a uz sa aj take pripady stali ze som ho odignorovala na jednu prilezitost, a on sa napriek tomu ozval po dlhej dobe zas, aj ked predtym odpoved nedostal. tak som ho zas ignorovala a on sa o mesiac ozval zas
@analyza Poviem ti tajomstvo , ľudia sú aj také svine že aj keď ublížia neviem ako ani trocha to s nimy nepohne.
Ide o to ako často ti píše. Ak často tak má o teba vážny záujem , Ak iba sem tam tak ho jeho baba nasrala a podvedomo sa musí uspokojovať že on môže mať aj inú hocikedy chce. Btw: a pokiaľ si to musí dokazovať tak nemôže mať hoci akú babu kedy chce.
@sylas jeho mila uz o mne vedomost ma, no skus si predstavit, aku myslis ze komu uveri? on jej celkom urcite a "pravdivo" zreferoval pribeh o mojej osobe... takze tolko k tragi-komedii, ked ma cajka ruzove okuliare.
@assasins ako ho moze jeho baba nasrat ked su spolu cerstvych 6 mesiacov a obaja este citia motyliky v brusku? je ine ak by mal 5rocny vztah ako to bolo predtym, no teraz je predsa "stastne" zadany s NOVOU babou. btw pisala som ti potom este aj druhu reakciu
@analyza No čudovala by si sa čo dokáže spraviť žiarlivosť práve na začiatku vzťahu , hlavne ak chalan nie je zvyknutý žeby o babu musel bojovať. Ona s niekym iným len kecá on žiarli tak má potrebu ako revanž tiež kecať s inou.
@assasins jasne ze nie je chlap, to viem(e). ale myslim ze sa nepozdravil skor preto, ze bol zo mna vykolajeny (ze ma vidi) (uz ho poznam dost dobre aby som si to mohla takto odovodnit). bolo tam kopu ludi, ja som v podstate okolo nich rychlo preficala, nemohol teraz od novej baby utiect s tym ze "pockaj musim odbehnut za "kamoskou", tam sla".
@assasins no tak jasne ze bol rad. ved ma pozna, vie, ze by som sa nepristavila (ved ja som kvoli vlastnej hrdosti okolo nich len tak presla), aj ked v tom maili trepal bludy "co si sa neprisla pristavit pokecat" ..no ked som toto precitala...skoda reci na jeho bludy.
tak hovorim o potencialnej situacii, ze nie je typ aby si ziarlivost kompenzoval niekde, kde to jeho dotycna nema sancu vidiet.
keby s tebou chcel byt, tak by s tebou bol nie? podla mna si chce akurat kus pohonit ego nad tym, ze ho chce aj daka ina.. alebo si nechava zadne vratka..
ja mam problem, že Moj chlap občas píše ženám a nechápem prečo... ružove okuliare už dávno nemám, snažím sa pozerať nato reálne, ale neviem si to vysvetliť, hlavne preto že je to vačšinou v období kedy by som to od neho najmenej čakala, ked nám to super klape a nehádame sa ani nič..
@analyza Ty vravíš že má vzťah a že to nie je podstatné. On na ti píše že na teba myslí aj keď má vzťah. Ako podľa mňa je to chudák čo to nemá v hlave v poriadku.
povedzme, že stare kamaratky, s ktorymi v minulosti niečo riešil ale nerozkvitlo to nikdy až do vztahu... a potom baby ktore obaja poznáme a viem že sa mu pačia aj ked ma ide presviedčať že ich má na haku, a potom si raz sadnem za jeho komp kym je v kupelni a najdem tam plno správ prave tej konkretnej babe ako sa jej pchá do zadku..
ale to som sem len tak pomimo napísala,, nepotrebujem aby to tu niekto nejak dalej riešil...my sme si to medzi sebou rozobrali a vyjasnili.. len proste nechapem prečo má chlap takéto zvláštne potreby...
@gothicpoethic uuu pozor na nuu neviem co ty myslis prvym, hlavny moj text? Nevies vobec detaily. A druha vec pointa tohto fora je moja posledna otazka hlavneho textu a nic ine. Kazdopadne vdaka za nazor.
@bludiacisvetom v pohode, nikto to tu nejde riesit, normalne kecame. Ja vsak v tom predsa rozdiel vidim. U vas je to tak ze tvoj vie o tom ze ty vies. Typek mi vsak pise v tajnosti. Pod jej tlakom si ma napr.vymazal z fb tak teraz sa ozval mailom. Takze je to trochu ina situacia, nie?
podľa môjho osobného názoru ťa nechce.. keby ťa chcel, tak po tom rozchode s prvou slečnou uteká za tebou.. myslím si že mu je len príjemné mať pocit, že niekto by ho čisto teoreticky chcel, aj keď je zadaný a udržiava si ťa "namotanú" len kvôli svojmu egu.. keby ťa chcel viac ako tú svoju tak je s tebou a nie s ňou..
@tinka23 hmm dava to logiku, co pises, no ake ego, ked sa ozve tak raz za mesiac, 2 mesiace? len aby zistil, ako sa mam a co nove... resp. niekedy len tak prezvoni (tiez raz za mesiac) a ja neodzvonim, a on o mesiac zas.. takze z mojej strany je minimalne "prejavovanie sa", chapes... aj teraz myslis, ze je to este kvoli egu? ja len sa pytam.
@analyza noo neviem.. možno práve preto to robí takto, lebo ak by sa ti ozýval častejšie, mohol by prísť o priateľku, lebo by to vyzeralo že ju má v pláne/záujme podviesť.. a keď je to takto, tak si je istý že sa stále udrží v tvojej mysli a ty budeš stále rozmýšľať nad tým prečo to robí to čo robí a nezabudneš na neho..
ale popravde to už aj mne pripadá ako najhorší možný scenár a nemyslím si že sa nájde veľa takých chlapov čo by to robili a tak ti odporučím asi len jednu vec a to na rovinu sa to opýtať jeho.. nikto tu ti nevie poradiť, lebo odpoveď vie len on sám
@analyza tak vyzeral by dosť ako chuj keby má priateľku a neustále sa ozýva nejakej inej babe, nie? keď sa ozve raz za čas tak to nikto nerieši, niekto si to ani nevšimne.. a vieš čo, úprimne, myslím že si to vysvetľuješ trošku inak.. myslím že s tebou nechce absolútne nič.. možno skúša kde sú hranice a čo všetko môže dosiahnuť, ale žiadny seriózny záujem mať nemôže, keďže je zadaný a očividne mu to tak vyhovuje..
@analyza Keďže nevieme detaily, ako môžeme odpovedať na akúkoľvek otázku? Nasrala si si do huby
Ale keď to chceš vedieť, vyzerá to, akoby si dal za cieľ Ťa poriadne zo zadu vyjebať opretu o stenu a potom Ti len napísať ďakovný email o tom, že lepšie bude, keď zostanete kamoši.
@gothicpoethic ok budem pokracovat tvojim slovnikom: NENASRALA. napisala som to len TEBE, zjavne si tu potrebujes riesit nejaky komplex. napisala som ti to len preto, lebo zle usudzujes. ostatni odpovedali k veci ale ty mimo. tak preto som napisala ze pokial chces reagovat v tejto urovni, tam su potrebne detaily. uz chapes?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a neznasam slovo 'riesit niekoho'
Heej hou Cica , mám na gebuľi, že týpek s tebou iba gúľa gaštany keď nemá do čoho pichnúť. Keď mu jeho čajka , otrie gebuľu alebo ho skáruje, vtedy ma cool týpek potrebu ťa čekovať. Ale iba ten určitý time , Chááááápeš sestra ?
zreferuj to jeho "milej", nalep mu na celo nalepku bankrupted. Zober si pop-corn a uzi si Tragi-komediu, ktora bude nasledovat
Ide o to ako často ti píše. Ak často tak má o teba vážny záujem , Ak iba sem tam tak ho jeho baba nasrala a podvedomo sa musí uspokojovať že on môže mať aj inú hocikedy chce. Btw: a pokiaľ si to musí dokazovať tak nemôže mať hoci akú babu kedy chce.
Uhm to musia mať tak úžasný vzťah.
tak hovorim o potencialnej situacii, ze nie je typ aby si ziarlivost kompenzoval niekde, kde to jeho dotycna nema sancu vidiet.
a ďalej súhlasím s @19 a @51 ...
totálny kretén vypatlaný, poslala by som ho kade ľahšie
proste chlapi ...
@analyza Ty vravíš že má vzťah a že to nie je podstatné. On na ti píše že na teba myslí aj keď má vzťah. Ako podľa mňa je to chudák čo to nemá v hlave v poriadku.
povedzme, že stare kamaratky, s ktorymi v minulosti niečo riešil ale nerozkvitlo to nikdy až do vztahu... a potom baby ktore obaja poznáme a viem že sa mu pačia aj ked ma ide presviedčať že ich má na haku, a potom si raz sadnem za jeho komp kym je v kupelni a najdem tam plno správ prave tej konkretnej babe ako sa jej pchá do zadku..
ale to som sem len tak pomimo napísala,, nepotrebujem aby to tu niekto nejak dalej riešil...my sme si to medzi sebou rozobrali a vyjasnili.. len proste nechapem prečo má chlap takéto zvláštne potreby...
ale popravde to už aj mne pripadá ako najhorší možný scenár a nemyslím si že sa nájde veľa takých chlapov čo by to robili a tak ti odporučím asi len jednu vec a to na rovinu sa to opýtať jeho.. nikto tu ti nevie poradiť, lebo odpoveď vie len on sám
a to co si pisala ako prve, ze preto to nerobi casto, aby neprisiel opriatelku, tak z toho mi vychadza, ze mu ide len o sex??
Ale keď to chceš vedieť, vyzerá to, akoby si dal za cieľ Ťa poriadne zo zadu vyjebať opretu o stenu a potom Ti len napísať ďakovný email o tom, že lepšie bude, keď zostanete kamoši.