Zdravím, V sempembri idem na VŠ a bol by som rád, keby ste mi napísali niečo, čo potrebujem vedieť. AKé veci potrebujem kúpiť? (Okrem učebníc). Ako je to z dochádzkov, ked nemôžem prísť na prednášku?(Používajú sa tam ospravedlnenky?) Prezúvame sa tam? Dik
Prezuvat sa urcite nebudes
Inak si najdi fb skupiny studentov tvojej buducej fakulty, napr u mas je to akupina Prvaci FCHPT, tam byvaju aj stars I studenti a poradia ti.
Kup si papuce, cistiace prostriedky, dobru velku tasku, leukoplast, dezinfekcny prostriedok a lieky prosti bolesti, ocenis
Dochadzka velmi zavisi od konkretnej skoly, ale vo vseobecnosti ospravedlnenku potrebujes. Ak mas nieco rodinne, o com vies vopred, Staci sa slusne dohodnut s byuxujucimi vopred.
Ziati si, kto ma any titul, a pouzivaj ho v osloveni, jesitnost.
Odloz si dvacku a nedotykaj sa jej skor ako posledne dva dni v mesiaci.
Prvá vec je pozbierať spolužiakov z rovnakého odboru, vytvoriť privátnu skupinu na FB, natlačiť tam všetkých, a zdieľať tam oznamy, testy, linky, dátumy, proste všetko.
aky svedomity ziak... nerob z toho vedu vobec to neries a tam ti uz vsetko povedia, budes hlavne sledovat maily a spoluziaci ti daju info ked budes chybat alebo co
nič nerieš, čakaj na september, potom ti tam všetko povedia, jedine oddychuj teraz, lebo potom zažiješ záťaž, jedine ako sa pripraviť je, že si kúp slušné oblečenie do školy, nájdi kontakty na spolužiakov, ktorí ti pomôžu s doučovaním, teda starších spolužiakov alebo rovno učiteľov a ďalšie by som neriešil tak priskoro @peterkol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Prezuvat sa urcite nebudes
Inak si najdi fb skupiny studentov tvojej buducej fakulty, napr u mas je to akupina Prvaci FCHPT, tam byvaju aj stars I studenti a poradia ti.
Kup si papuce, cistiace prostriedky, dobru velku tasku, leukoplast, dezinfekcny prostriedok a lieky prosti bolesti, ocenis
Dochadzka velmi zavisi od konkretnej skoly, ale vo vseobecnosti ospravedlnenku potrebujes. Ak mas nieco rodinne, o com vies vopred, Staci sa slusne dohodnut s byuxujucimi vopred.
Ziati si, kto ma any titul, a pouzivaj ho v osloveni, jesitnost.
Odloz si dvacku a nedotykaj sa jej skor ako posledne dva dni v mesiaci.