fakt ma to uz stve niekto tyra neake zviera a potom mu daju neaku par tisicovu pokutu to je hanba zvierata su mozno menej vyspele ako ludia ale tiez maju pravo zit clovek by im nemal ublizovat ked niekto zabije zviera co sa mu stane nic a ked niekto zabij
ja osobne by som vsetkym tym sviniam co ublizuju zvieratam ublizila rovnako, to by bol pre nich najvhodnejsi trest....mali fagani co len tak zo srandy za ziva upalia macky? je to normlane ? su vsetci psychicky narusený a podpalila by somi ch rovnako.....
ja osobne si zvierata vazim viac ako ludi, myslim si ze tam je ten rozdiel....
ja nevravim ze tyrane su len zvierata aj ludia niektory si neziju prave najlepsie ale co neakym idiotom ta macka robila ze ju upalili co ludia nemaju dost priestoru niektory sa napchali do afriki ze na vyskumi pre ludi ci co a vravia ze je to chyba zvierat ked ich tam zviera raz napadlo co si nemohli ludia svojou super vedou dat pokoj pri zivich tvoroch pozeral som dokument ako zatvorili niekde chobotnicu a ci ma dobre zmisli co to pre ludstvo znamenalo ze to zistili Hovno! hlavne ze su o HOVNO! mudrejsi....
Tato temy tu bola rozoberana uz tolko krat, ze az .... kazdy si vsima to, ako sa ublizuje zvieratam popri tom sami auroti takich clankov nosia kozene vyrobky ... (ked sa potrebuje zo zvierata koza tak vacsinou to ide za ziva. koli podlitainam a aby sa koza neznehodnotila. ...) ale toto som nechel
ako je to fakt bezohladne ale ... prisnejsie tresty ... ale tu ani nejde o tresty tu ide predovsetkim ide o vychovu a o inteligenciu ...
Proti takemuto daco sa neda bojovat. lebo stale vela ludi su ochotny za take daco zaplatiti statisice penazi a tak je to dobry kseft kde sa peru velke peniaze. tym zeby to ludia prestali kupovat tak by sa to znizilo a nerobilo by sa to tak vo velkom.
ale potom su tu zmrdi deti ktore nevedia co od nudy ... no a tym by som ja osobne vymeral trest od 15 rokov vysie ale ani to by nepomohlo. ... ja ani nviem co tu este napisat. leto boto je tema o ktorej sa da pisat velmi vela. ale vlastne o nicom lebo tym nikto nic nedocieli.
co som povedal ze ludia v afrike niesu na tom zle? vravim ze su ale im niekto pomaha a zvierata ma kazdy na haku nikto s tym nic nerobi a ludom v afrike niekto ublizuje ?
20. nie kazdy ochranca musi byt nutne vegetarian... ale ak sa zabijaju zvierata na uzitok pre normalnych ludi, tak to je este ako tak v poriadku,... ale ak ich zabijaju zo srandy alebo z ich sprostosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja osobne si zvierata vazim viac ako ludi, myslim si ze tam je ten rozdiel....
ako je to fakt bezohladne ale ... prisnejsie tresty ... ale tu ani nejde o tresty tu ide predovsetkim ide o vychovu a o inteligenciu ...
Proti takemuto daco sa neda bojovat. lebo stale vela ludi su ochotny za take daco zaplatiti statisice penazi a tak je to dobry kseft kde sa peru velke peniaze. tym zeby to ludia prestali kupovat tak by sa to znizilo a nerobilo by sa to tak vo velkom.
ale potom su tu zmrdi deti ktore nevedia co od nudy ... no a tym by som ja osobne vymeral trest od 15 rokov vysie ale ani to by nepomohlo. ... ja ani nviem co tu este napisat. leto boto je tema o ktorej sa da pisat velmi vela. ale vlastne o nicom lebo tym nikto nic nedocieli.
no a spekacik ma tiez v niecom pravdu..
upalia macku - upalit ich tiez
dobodaju psa - dobodat ich tiez
by som im vytrhal vsetky zuby zaziva a vedomia
no to co je?
moj nazor...