Je podľa vás normálne,keď nejaké dieťa uviaže mačku niekde na špagát keď je slnko?..alebo keď nejakí puberťáci,ktorí nevedia čo zo sebou dajú mačku resp.psa do debničky,polejú benzínom a zapália?..to malé dieťa sa dá ešte chápať,nevie čo robí.Ale iné príp
Výsledok dnešnej liberálnej - tolerantnej doby... politiky výchovy dieťaťa bez fyzických trestov... na slovné pokarhanie sa dá veľmi ľahko zvyknúť... a lepší výchovný prostriedok ako palica ešte vymyslený nebol...
Takým ľuďom by som urobil to isté čo oni tým zvieratám a bez milosti lebo mám viac rád zvieratá ako poniektorých ľudí v dnešnej primitívnej spoločnosti ktorý nevedia čo zo sebou robiť. Čiže problém zabiť človeka mam určite menší ako zabiť zviera lebo zvieraťa mi je ľúto, lebo to ako sa ľudia už k sebe správajú v dnešnej dobe a nie to ešte k zvieratám tak to je nenormálne ani zviera k zvieraťu sa tak nedokáže správať jasné pokiaľ ho tak majiteľ nenaučí. Zviera je nevinné, bezbranné(pokiaľ sa necíti v ohrození alebo nie je vychované aby útočilo) a úprimne, čo u ľudí sa to nedá vždy povedať. Neviem čím to je keďže mozog máme oveľa väčší ako oni a hlavne na vysokej úrovní oproti iným živočíchom.
no kradez je stale kradez...bez ohladu na to ci niekto ukradne par drobnych alebo milion...k trestom za tyranie zvierat sa vyjadrovat nechcem, necitim sa byt na to kompetentny..niekedy sa mi zda trochu prilis tvrde aby niekto isiel sediet natvrdo za tyranie zvierata...inokedy sa mi zda aj rok-dva malo...
Neodpisoval by som decku zivot za to ze zabije macku..... je to krute , bezcitne .... zjavne psychycka porucha...... sklony k nasiliu, tiranii a radosti z niecieho utrpenia........
U dospeleho cloveka je to nieco ine.... ten sa uz tazko meni ale decko..... ja neviem.... podla mna povinne navstevovanie psychologa pripadne psychiatra az kym sa menovane sklony nevytratia .......
Ale urcite nie basa.... a podla mna 14 rocny clovek nema v base co robit pokial uz fakt niekoho nezabije tak vzdy je moznost, ze sa da napravit ... psychika je stale vo vyvoji......
A keby nase uvazovanie hnala pomsta uprednostnena pred logikou to by bol definitivny koniec spravodlivosti vo svete.....
Treba to brat tak, ze kde to nie je stratene..... tam treba zabojovat.
takze. Zaviazat tomu kokotovy co to dokaze urobit ruky za chrbat, pomaly sa mu prejst zo skalpelom po tele, vykastrovat, odrezat mu kokot, a potom mu ho zaviazat medzi oci a to vsetko uprostret leta na slnku
@malapohroma Ja som od otca niekoľkokrát dostala tak trochu prudšie, ale bolo to vtedy, keď som chytila hysák a tatkovi už povolili nervy. Moja teta tiež vravela, že to mi uškodí a poznačí ma to. Kravina. S otcom mám dobrý vzťah, nie som nijako poznačená. Môj brat dostal tak isto a aj kopec iných detí a nič im nie je.
K téme: tí malí zmrdi si veľmi dobre uvedomujú ako trpí mačka, keď sa škvarí na slnku a tiež vedia, že pes pravdepodobne nerozchodí poliatie a zapálenie benzínom, takže žiadne ospravedlnenia... Prečo to niektoré malé deti nerobia a druhé robia? Začína to výchovou...možno to robia aj deti, ktoré sú vedené normálne a zdravo, len majú nejakú poruchu. Ale podľa mňa to začína u rodičov.
A testovanie kozmetiky na zvieratách: snáď každému to vadí, ale len minimum ľudí si dá záležať na kúpe kozmetiky, ktorá na zvieratách testovaná nie je.
@jaci91 a toto je presne to stupidne, radikalne "riesenie", ktore by AJ TAK nemalo zmysel... Ale predpokladam, ze celkom vazne si to nemyslel, ze. Ale vtipne to nebolo.
@gothicpoethic mna od 10 do 13 rokov aspon raz do tyzdna vzdy poriadne vyslahal s remenom, potom zacal s novou metodou, opakovane som od neho dostavala udery do sanky pokial mi v nej nepomliazdil klby, nemozem prezuvat jedlo, usta otvorim iba na 3 cm a dalej ma to uz nepusti, nemozem ani zaspat ako ma ta sanka boli. chybu si nechce priznat aj ked to mam potvrdene od lekara a odmieta zaplatit mi operaciu. a napriek tomu ho mam rada lebo ked nema blbu naladu je to dokonca aj normalny clovek.
a fakt ma to poznacilo. nie fyzicke tyranie. psychicke. pocuvat od jedneho z najblizsich ludi aka si kurva, spina a ako si nanic nie je zrovna prijemne. je to hrozny zabijak sebavedomia a viacej krat som rozmyslala nad ukoncenim zivota. ale iba rozmyslala.
@4 ..oni sú zvieratá poniektorí...ale zasa nebuďme rasisti...poznám aj slušných cigáňov...a či sa týka tých trestov...súhlasím sú nizke..malo by sa s tým dačo robiť..lenže my ľudia z "2 triedy" s tým nič nnarobíme..
podla mna je tyranim aj to, ked svoje psiky pravidelne neodcervujeme - mozeme sa s nimi hrat a prechadzat kolko chceme, ked sa nestarame o ich zdravie - ved kupit drontal 4xrocne snad nie je az taky problem - v porovnani s tym, ked ho tie hnusne cervy zozieraju zvnutra...
Týraním zvierat sa všetko len začína. Aj Hitler nútil svojich vojakov najprv brutálne vraždiť šteniatka. Potom už chladnokrvne, ako stroje, zabíjali ľudí. Takže ak má dieťa sklony k týraniu zvierat alebo sa na tom smeje, je to veľmi vážny signál. Neposielal by som ho do väzenia, ale skôr na psychiatriu, aby ho vyšetrili, či to nie je potenciálny masový vrah alebo niečo podobné. Lebo po psychickej stránke taký človek nie je jednoznačne kompletný. Takže sa musí liečiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
U dospeleho cloveka je to nieco ine.... ten sa uz tazko meni ale decko..... ja neviem.... podla mna povinne navstevovanie psychologa pripadne psychiatra az kym sa menovane sklony nevytratia .......
Ale urcite nie basa.... a podla mna 14 rocny clovek nema v base co robit pokial uz fakt niekoho nezabije tak vzdy je moznost, ze sa da napravit ... psychika je stale vo vyvoji......
A keby nase uvazovanie hnala pomsta uprednostnena pred logikou to by bol definitivny koniec spravodlivosti vo svete.....
Treba to brat tak, ze kde to nie je stratene..... tam treba zabojovat.
ani ta bitka doma nepomoze.. najma ak je zbytocna a zbytocne prisna ci drsna..
a k clanku, tie tresty by som urcite zvysila, chudatka zvieratka
K téme: tí malí zmrdi si veľmi dobre uvedomujú ako trpí mačka, keď sa škvarí na slnku a tiež vedia, že pes pravdepodobne nerozchodí poliatie a zapálenie benzínom, takže žiadne ospravedlnenia... Prečo to niektoré malé deti nerobia a druhé robia? Začína to výchovou...možno to robia aj deti, ktoré sú vedené normálne a zdravo, len majú nejakú poruchu. Ale podľa mňa to začína u rodičov.
A testovanie kozmetiky na zvieratách: snáď každému to vadí, ale len minimum ľudí si dá záležať na kúpe kozmetiky, ktorá na zvieratách testovaná nie je.
a fakt ma to poznacilo. nie fyzicke tyranie. psychicke. pocuvat od jedneho z najblizsich ludi aka si kurva, spina a ako si nanic nie je zrovna prijemne. je to hrozny zabijak sebavedomia a viacej krat som rozmyslala nad ukoncenim zivota. ale iba rozmyslala.