Čo si myslíte o tyrkysovej farbe vlasov? Otrasné? Pristane to len niekomu? Páči sa vám to? Dali by ste si ju (alebo inú veľmi výraznú nevšednú farbu), ale bojíte sa reakcií okolia? Ničí to vlasy viac ako bežné farby?
Je to otrasné v reálnom živote. Na fotkách sa ešte na to pozerať dá. Niektorým babám to na tých fotkách fakt aj trošku pristane. Nikdy by som si žiadnu veľmi výraznú farbu nedal lebo nechcem chodiť ako debilko. Stačili mi ryšavé-červené
A nemyslím si,že to ničí viac len viem že taká fialová guľka na vlasy( farba) stála okolo 15 eur O.o
mne sa to páči, a podla mna to ničí vlasy len z dovodu že sa musiš dať odfarbiť predtým, ench ti to pekne chytí, ja by som si to dala bo by mi to pristalo k očičam ale by ma asi z domu vyhodili
Ak sa to niekomu hodí prečo nie? videla som kopu fotiek kde sa to ľuďom hodilo a dokonca poznám jedného aj osobne ten síce nemal celé vlasy ale bolo to v kombinácií s čiernou a vyzeralo to skvelo
komu sa to páči, nech si to dá, len nech si premyslí, či v tom nebude vyzerať ako blbec... ja som si raz urobila mahagónovo-červený melír, bolo to super
Moj nazor je, ze si tyrkysovu radsej nedavaj, ale kazdemu sa paci nieco ine.
(JE TO OTRAS, nepristane to nikumu, hnusi sa mi to, ogrcala by som najradsej kazdeho, kto ma take farby na vlasoch, ludia ktori take vlasy maju asi nemaju ani stipku vkusu)
v pohode si to daj, ja som tiež niečo podobné mala, síce asi len dva týždne, ale ono to dlhšie ani nevydržalo, a tá farba sa mi zas nepáčila na toľko, aby som si ju dofarbovala vlastne, ja som mala už všetky možné odtiene, teraz som skončila na oranžovej....
vždy sa nájdu takí, ktorým sa to páčiť nebude...podľa mňa je to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A nemyslím si,že to ničí viac len viem že taká fialová guľka na vlasy( farba) stála okolo 15 eur O.o
dala by som si, ale mne farby dlho na vlasoch nevydržia...
neviem či si ľudia myslia, že takto budú krajší, zaujímavejší alebo čo...
mám však kamošku čo má zelené vlasy a vyzerá super
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
i keď toto je taká skôr zelená...radšej mám takú modrú tyrkysovú
ale neviem čo si o tom mám myslieť keď má tyrkyové vlasy 70 ročná babka.
alebo ružové
viac na vlasoch preferujem prirodzené farby
(JE TO OTRAS, nepristane to nikumu, hnusi sa mi to, ogrcala by som najradsej kazdeho, kto ma take farby na vlasoch, ludia ktori take vlasy maju asi nemaju ani stipku vkusu)
vždy sa nájdu takí, ktorým sa to páčiť nebude...podľa mňa je to super