1. Mojej najlepšej kamaratky psík (Čuvač) - bol u nej v resocializacii uz ako starsi po tom, ako bol cely zivot tyrany a napadadol svojho majiteľa a mal byt preto uspany. Ona ho zachránila pred eutanaziou. Jedna známa niekoho z jej rodiny mu napriek zakazu dala ruku do klietky a odkusol jej článok jedného prsta :/ ...nasledne sa kamaratke ho ale podarilo resocializovat a vycvicit, uz je na voľno mnoho rokov a nikomu by neublizil. Len uz je velmi stary a sám sa vie ledva postaviť
2. Ked som mala asi 10 rokov, boli sme v safariparku Gansendorf v Rakúsku (uz to zial neexistuje dávno), kde sa dali zvieratá krmint z auta (každý návštevník dostal balíček krmiva). Chodili sme tam kazdy rok a nikdy sa nic take nestalo. Ale raz, ked som dávala cez okno krmivo lame, tak mi zovrela a zakusla strasne silno celu dlan. Asi 20 sekund sme spolu s otcom tahali moju ruku, neslo to vobec, ale nakoniec sa to nejak podarilo. Mala som ju do krvi poranenu z toho zovretia jej zubov.
3. Moju babku (uz ked bola naozaj staršia) nahanal po lese diviak (znie to mozno vtipne, ale naozaj jej nebolo vsetko jedno)...
bývalý robil chovateľa v ZOO pri opiciach a dohryzol ho chorý lemur, keď sa snažili ho odchytiť a dostať k vetovi inak si nespomínam na nič, okrem nejakých škriabancov, ktoré vznikli nedopatrením pri hre.
Nie, maximálne ma na rukách doškriabali mačiatka s ktorými som sa ako dieťa hrával. Ale tie to neurobili preto aby mi ublížili. A potom ešte samček škrečka, ktorého som budil keď spal. Ale od škrečka to ani nebolí, takže to neberiem ako ublíženie.
Áno, v detstve mi dohrýzol obe ruky náš vtedajší pes. O pár rokov neskôr ma zas do nohy pohrýzol susedov pes. Xkrát sa mi tiež stalo, že ma psy naháňali. Vďaka tomu všetkému mám fóbiu zo psov. S výnimkou tých, čo dobre poznám, mám zo psov obavy a cítim sa značne nekomfortne keď je nejaký nablízku
Raz ma moja mačka tak doškriabala, že som vyzerala jak keby som si podrezala žili aj som sa rozrevala vtedy, aj fotky tuším mám ešte tej ruky, našťastie mi nezostali jazvy
@kaiserchief1@6 Presne toto... Neznášam psiská, ich majitelia na ich výchovu zväčša nestačia a potom to tak dopadá.
Psíčkari sú najjebnutejšou "komunitou" na svete, hneď po mamičkách z modrehokonika a mačičkároch
Ten pocit, keď má pes viac inteligencie ako človek, čo písal komentár hneď nad tým mojim.
Ale k veci, keď som bola malá, cap ma z celej sily nabral rohami, priamo do môjho prsníka. Hrozná bolesť.
Ale takýchto potýčok som už mala so zvieratami velmi vela, napriek tomu ich všetky milujem
Ked som bola mala nahanal ma po dvore kohut ktory ma dobehol a ďobol do zadku a este nas pes cuvac pohryzol sesternicu do nohy odvtedy ho vzdy ked ma prist navsteva zatvarame
Ani nie, keď teda nepočítam aj to, že na mňa ako maličkého chlapčeka skočil boxer a veľmi som sa zľakol, že som sa aj istý čas bál úplne psov rôznej veľkosti aj plemien. A také ako škrabance napríklad od mačiek, sliepok, ďobnutia od kačíc nepočítam. Takže tak, že by ma niečo masakriálne dokaličilo zo zvierat, že by to bolo aj na nemocnicu, tak to nie teda.
Nepamätám si, že by sa mi niečo také stalo ani nikomu v mojom okolí... To co mi ale ubližuje je video v @2 , neviem sa zbaviť pocitu, že ten tiger ma v očiach brutal smútok a je strašné nešťastný prečo toto ľudia robia?
@autor123456789@17 inteligentný človek má zväčša nadhlad a neškatulkuje. Neviem, kto je tu teda dotknutý, ale očividne ty - predpokládám, že si raz stúpil do psieho výkalu a na základe toho tvrdíš, že VŠETCI psíčkari sú jebnutí.
A ja ti nenadávam, tak poprosím, aby si sa aj ty si mnou rozprával slušne.
A to čo si napísal ma nahnevalo z toho dôvodu, že si do skupiny jebnutých psíčkarov zahrnul aj mňa (ale aj iných, slušných psíčkarov), pritom pokaždé po ňom všetko zbieram, vychovaný je dobre.
Tak váž trošku slová a neškatulkuj, ďakujeeem
Keď som mala asi 6 rokov, tak ma do tváre uhryzol susedov pes. Vbehla som im do dvora, lebo sused v mojom veku ma zavolal k nim hrať sa. No ich pes nebol ešte zatvorený a vybehol po mne. Podľa doktorov som mala šťastie, že mi nevytrhol líce a keďže nebol očkovaný, tak som musela byť týždeň v nemocnici a dostávala som injekcie. Ku psom mám však dobrý vzťah. Sama mám dva psy, nebojím sa ani cudzích psov, len mám rešpekt pred psami pokiaľ behajú na voľno bez majiteľa v dohľade. Ale pokiaľ je majiteľ na blízku, častokrát sa prídem spýtať či si môžem havka pohľadkať
mna poštípala včela do členku
Potom komár
Poškrabala ma mačka
Psi ma viacej krát vystrašili havkaním ked som išiel okolo ich domu
Inak nemám žiadne interakcie so zvieratami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1. Mojej najlepšej kamaratky psík (Čuvač) - bol u nej v resocializacii uz ako starsi po tom, ako bol cely zivot tyrany a napadadol svojho majiteľa a mal byt preto uspany. Ona ho zachránila pred eutanaziou. Jedna známa niekoho z jej rodiny mu napriek zakazu dala ruku do klietky a odkusol jej článok jedného prsta :/ ...nasledne sa kamaratke ho ale podarilo resocializovat a vycvicit, uz je na voľno mnoho rokov a nikomu by neublizil. Len uz je velmi stary a sám sa vie ledva postaviť
2. Ked som mala asi 10 rokov, boli sme v safariparku Gansendorf v Rakúsku (uz to zial neexistuje dávno), kde sa dali zvieratá krmint z auta (každý návštevník dostal balíček krmiva). Chodili sme tam kazdy rok a nikdy sa nic take nestalo. Ale raz, ked som dávala cez okno krmivo lame, tak mi zovrela a zakusla strasne silno celu dlan. Asi 20 sekund sme spolu s otcom tahali moju ruku, neslo to vobec, ale nakoniec sa to nejak podarilo. Mala som ju do krvi poranenu z toho zovretia jej zubov.
3. Moju babku (uz ked bola naozaj staršia) nahanal po lese diviak (znie to mozno vtipne, ale naozaj jej nebolo vsetko jedno)...
dosť sa divím aké sú populárne, keď ročne zabijú viac ľudí než zvieratá v divočine
ľudia ako vo videu v @2 sú jebnutí
Psíčkari sú najjebnutejšou "komunitou" na svete, hneď po mamičkách z modrehokonika a mačičkároch
Ale k veci, keď som bola malá, cap ma z celej sily nabral rohami, priamo do môjho prsníka. Hrozná bolesť.
Ale takýchto potýčok som už mala so zvieratami velmi vela, napriek tomu ich všetky milujem
Ukáž mi psa ktorému na IQ testoch vyšlo čísielko: 140 a potom poviem že máš pravdu.
A ja ti nenadávam, tak poprosím, aby si sa aj ty si mnou rozprával slušne.
A to čo si napísal ma nahnevalo z toho dôvodu, že si do skupiny jebnutých psíčkarov zahrnul aj mňa (ale aj iných, slušných psíčkarov), pritom pokaždé po ňom všetko zbieram, vychovaný je dobre.
Tak váž trošku slová a neškatulkuj, ďakujeeem
Potom komár
Poškrabala ma mačka
Psi ma viacej krát vystrašili havkaním ked som išiel okolo ich domu
Inak nemám žiadne interakcie so zvieratami.
@Azizi
Nielen tigríkovia ale aj medvedíci sú mierumilovné láskavé zvieratká