Zdraviiim nevie mi niekto poradit nejake lacne ubytko v Blave? Nemam intrak a niektore privaty su pre mna fest drahe...>o) takze ak viete o nejakej ubytovni, ktora nie je nejaka diera pre bezdomovcov (ale zaroven neocakavam ani nejaky luxus)ale je t
Ja si myslím, že ak sa poskladáte viacerí, tak privát vás možno nebude stáť ani toľko, čo intrák.
Ceny podnájmov šli riadne nadol.
Čo sa týka ubytovní, kedysi sa dalo prežívať na stredoškolských intrákoch, mávali často voľné. Majú tam voľné aj teraz, len byrokratická mašinéria ti tam len veľmi zriedka dovolí bývať.
A pokiaľ myslíš tie typické robotnícke ubytovne, tak aj najlacnejšia je veľmi drahá : )
@alpynus odkiaľ máš, že ceny podnájmov šli dolu? ja mám prbolém tohnať v starom meste izbu pod 200€, pričom ešte pred rokom som tam nechávala necelých 4000 korún.
a @orangebreeze ideš do prvého ročníka? podla mňa by si si mohla skúsiť podať ešte raz žiadosť, prípadne skúsiť tie stredoškolské intráky. nemohla by si povedať sumu, ktorú si ochotná dať? potom by sa mi radilo lepšie
Pretože som tam žil cca. rok a raz za čas som sa venoval tejto problematike. Tak, ako všade inde, aj v Bratislave bublina s realitami praskla a všetky ceny šli dolu.
Jednak klesol dopyt a dvak sa stále zvyšuje ponuka.
Mimochodom, ceny, ktoré píšu ľudia v inzerátoch, nie sú konečné. Keďže sa im tam skoro nik nehlási, dá sa vyjednávať.
a teda, to moje bývanie je výnimka potvrdzujúca pravidlo? a navyše, ubytko si ja neriešim cez inzerát, ale cez známych, ich známych a podobne. ja ti neviem, kde je teda prvda
no a transplantovana dik ze sa snazis naozaj...ja si predstavujem ze by som zohnala izbu tak do 200 eur tiez...ale uz som obhliadla jedno ubytko len neviem ci to vyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ceny podnájmov šli riadne nadol.
Čo sa týka ubytovní, kedysi sa dalo prežívať na stredoškolských intrákoch, mávali často voľné. Majú tam voľné aj teraz, len byrokratická mašinéria ti tam len veľmi zriedka dovolí bývať.
A pokiaľ myslíš tie typické robotnícke ubytovne, tak aj najlacnejšia je veľmi drahá : )
a @orangebreeze ideš do prvého ročníka? podla mňa by si si mohla skúsiť podať ešte raz žiadosť, prípadne skúsiť tie stredoškolské intráky. nemohla by si povedať sumu, ktorú si ochotná dať? potom by sa mi radilo lepšie
Pretože som tam žil cca. rok a raz za čas som sa venoval tejto problematike. Tak, ako všade inde, aj v Bratislave bublina s realitami praskla a všetky ceny šli dolu.
Jednak klesol dopyt a dvak sa stále zvyšuje ponuka.
Mimochodom, ceny, ktoré píšu ľudia v inzerátoch, nie sú konečné. Keďže sa im tam skoro nik nehlási, dá sa vyjednávať.