Ahojte , ako je to s intrákmi v BA ? Podla coho ma ubytuju , alebo si mozem vybrat , no ktorý by som chcela ist ako prváčka ? A ake su tam celkovo intráky a hlavne ich stav. Budem vdacna za kazdy postreh
Ja bývam "iba" 500km od BA a internát som nedostala.
Keby som bývala "až" v Žiline,intrák by som mala.
A čo som bola/ videla tak Mladá Grada je vcelku nice aj Mlynská dolina a počula som,že stavbárom pripadá nejaký luxusný intrák v Starom Meste,že je mega brutálny.
ja byvam na Druzbe a je to celkom v pohode az na to ze polovicka intraku je bez internetu. vraj je to najlepsi intrak, aj ked neviem teda. a su tu ubytovani studenti z PriF, PraF a LF UK. to ci niekto dostane intrak zalezi od dostupnosti (u mna vraj 59 minut), ale podstatny je neskor prospech a socialne nevyhody (rodicia dochodci, ZTP, alebo ak si poberatel socialneho stipendia alebo prispevkov v hmotnej nudzi). to je v hodne pripadoch rozhodujuce. prvaci dostanu intrak ovela lahsie ako druhaci atd. ale vyberat si nemoze nikto. maximalne sa potom neskor mozes za poplatok preubytovat ak si najdes niekoho na vymenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja bývam "iba" 500km od BA a internát som nedostala.
Keby som bývala "až" v Žiline,intrák by som mala.
A čo som bola/ videla tak Mladá Grada je vcelku nice aj Mlynská dolina a počula som,že stavbárom pripadá nejaký luxusný intrák v Starom Meste,že je mega brutálny.
» www.region-bsk.sk/directory.aspx?...
ahahahahahahhahaha