s kamarátkou plánujem zanechat tuk na Orave a hladáme ubytovanie... takze zakladam uz druhu diskusiu, ci by sa nasiel NIEKTO (vratane bielych paní), ochotny (z miest, napriklad Namestovo, Trstena, Janosikovie Terchova, Dolny
ježiši v kubíne nájdeš lacné ubytovanie. penziónov je tu dosť. vôbec to ani nie je drahé. a keď máte spacáky tak si ľahni pod strom k potoku s pitnou vodou. čo tu potom riešiš?
matéuško, dobrá stránka, ale šestnásť eur je veľa, šesť eur ešte viac:/ máme nájdené za tri eurá, lenže nespoliehame sa na to tak, zatiaľ sme poposielali maily, vieš? to je taký metodický postup, plán A je splnený, hľadali sme ubytko, máme tipy, máme napísané maily, plán B je fórum birdz....
a posto? posledná otázka patrí birdzu všeobecne
chidori, oslovuj ma radšej pán Kristus, penzióny sú už aj na Marse, vieme svoje, ale medvede, diviaky a neprajní ľudia sú zatiať len na Orave a spol., takže zatiať sa na SanFracecsa hrať nebudem, hoci apropo, je mojím veľkým vzorom
a už bez srandy, jednoducho, hľadáme dobré duše, nie mŕtve, nie sme čičikovovi príbuzní... pokiaľ náhodou má niekto problém, že ma nepozná a vyzerám ako nedôveryhodná osoba, dávam povolenie bratislavčanom a košičanom, ktorých mám medzi priateľmi, nech ma poohovárajú, poznajú ma, vedia, že som neškodný človek... akýsi smejo Birdzu
@zipporah . . . odkedy su eura som nic pohodlne pod 20eur nenasiel. Ale tak zalezi od toho co si clovek vyzaduje. Polial je to len prenocovanie, tak to sa teraz v lete da aj zadarmo niekde na luke.
jeheej, majo, vdaka, ty sa vies vzdy objavit v spravnom casopriestore! predstav si, ze som chceal ist do BA a nevedela som zohnat ubytko, alebo som vynalozila malu iniciativu na to, aj tak by som asi nesla.... ale v septembri mozno pridem, a ked sa zadari, aj s mojim psikom, xperiaxom (prudke zakaslanie)
jolis, preco len deti a dochodcovia, ked uz matéusko spomina relax na luke, doplnila by som jolis, ze nielen deti a starki, ale aj medvede tam zostavaju, pocula som to od viacerych... ale ozvala sa mi jedna teta zo zázrivej, tak mozno nám hento ubytko vyjde za 5.50 na noc... velmi sa tesim, idem do najkrajsich zakuti Slovenska... ani Tatry nie su tak fascinujuce, navyse flysove pasmo je len na Orave, flys plys
ahojte, ja som uz na orave, a je tu tak náááádherne prenadherne najnadhern ejsie., ze si sebe samej zavidim... mame tu smrekove koberce, ktore vo mne nutia predstavovat si, ako po nich kracam vo velkosti krakena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
. . . treba hladat
ale tym som nechcela spomenut Džermil
a posto? posledná otázka patrí birdzu všeobecne
chidori, oslovuj ma radšej pán Kristus, penzióny sú už aj na Marse, vieme svoje, ale medvede, diviaky a neprajní ľudia sú zatiať len na Orave a spol., takže zatiať sa na SanFracecsa hrať nebudem, hoci apropo, je mojím veľkým vzorom
a už bez srandy, jednoducho, hľadáme dobré duše, nie mŕtve, nie sme čičikovovi príbuzní... pokiaľ náhodou má niekto problém, že ma nepozná a vyzerám ako nedôveryhodná osoba, dávam povolenie bratislavčanom a košičanom, ktorých mám medzi priateľmi, nech ma poohovárajú, poznajú ma, vedia, že som neškodný človek... akýsi smejo Birdzu
- @Mayo , zázrak Birdzu a osobný priateľ @Zipporah
Ona je taká zlatá duša z Oravy.
jolis, preco len deti a dochodcovia, ked uz matéusko spomina relax na luke, doplnila by som jolis, ze nielen deti a starki, ale aj medvede tam zostavaju, pocula som to od viacerych... ale ozvala sa mi jedna teta zo zázrivej, tak mozno nám hento ubytko vyjde za 5.50 na noc... velmi sa tesim, idem do najkrajsich zakuti Slovenska... ani Tatry nie su tak fascinujuce, navyse flysove pasmo je len na Orave, flys plys