tak ked som sa ucila, prve precitanie/vnimanie mi najlepsie slo so sluchatkami v usiach, pretoze som prestala vnimat okolie, nuz ale na biflenie sa potrebujem absolutne ticho.
Niekomu hudba, niekomu úplne ticho. Niekomu ráno, doobeda, poobede, večer či noc... Jesť by sa pri učení nemalo vôbec, odvádzať to pozornosť. A tiež sa netreba učiť 3 hodiny vkuse, ale s častými prestávkami+ striedať "predmety".
Ja potrebujem ticho, pokoj, mať pri sebe vodu, nachystať si úplen všetko čo budem potrebovať, aby ma to nevyrušovalo, že potrebujem ísť pre neičo, prepisovať zjednodušene všetko som sa naučil,... Ale keď je to súrne a potrebujem sa to rýchlo naučiť, tak sa to naučím aj v autobuse, pri chôdzi, hociako
@henci aj pýtam aj hovorím neviem či by sa ti dobre učilo za slabého svetlo alebo za silného, jednoducho ak je tma tak si zažni malú lampičku, keď je vonku svetlo odostri žalúzie
každému niečo iné vyhovuje. ja sa učím zásadne v tichu, bez hudby, telky a podobne. ani jedlo a pitie k tomu netreba. proste sadnuť, sustrediť sa, naučiť sa a mám pokoj. stanovím si poprípade čas dokedy sa budem učiť. a snažím sa aby som to dovtedy stihla a to ma tak motivuje trochen
Naspamat urcite klud, niekedy potrebujem az tie stuple do usi popravde osm ich najprv nechcela ani skusit, myslela som,ze mi budu strasne vadit,ale su super a nerusi ta fakt nic, niekedy nepocujem ani ked polozim pero na stol, ludi z vonku , ale musis si ich dat spravn e ,co niekedy mi vezme nervy posledne ,ked to nejde a stale sa to zle pokrci a niekedy mi urobi fajn aj ked zase pocujem z vonku aok fuka vietor, ale tak taky klud. a na priklady pesnicky nejake oblubene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ved kazdemu ako co vyhovuje.
Niekomu hudba, niekomu úplne ticho. Niekomu ráno, doobeda, poobede, večer či noc... Jesť by sa pri učení nemalo vôbec, odvádzať to pozornosť. A tiež sa netreba učiť 3 hodiny vkuse, ale s častými prestávkami+ striedať "predmety".
no musím asi veľa skúšať, ako to bude najlepšie
@tosom no mne cesta do školy trvá 10 minút to si nestíham ani poriadne sadnúť
@trtken toto nieje zlý nápad
@hotaru aj ja som rád, že je konečne chladno =P