Nejaka rada, sposob, ako sa "prinutit" ucit? D nejde o ucenie pre opravu znamok a tak.....ale ucit sa na matury, ci uz na externu cast alebo uuustnu.... DD pretoze sa nedokazeeem prinutit ucit, a cele dni nic nerobim....och :/
ja sa na matury ani nemam kedy ucit...kedze moji prfesori ma skusaju zo vsetkych inych moznych predmetov len nie z toho co sa prave potrebujem... ale tak na pisomne sa uz velmi asi nic nenaucis si myslim ...4 roky sa tazko dohanaju...
musíš byť dobre motivovaná ! ..a neuč sa viac ako hodinu v kuse lebo sa nič nenaučíš .. rob si prestávky a hýb sa pritom.. aj keď len ku chladičke a speť do izby
Zbaľ NB, choď ku mame, otcovi ... strč im ho do ruky s tým, nech ti ho do ôsmej večer nedávajú. To je jeden z naj
Urob si čaj, presne si urči, čo sa chceš naučiť ... toho sa drž.
Uvedom si 2 veci, že sa CHCEŠ učiť, nie že musíš ( možno to nie je pravda, ale ak si to vsugeruješ, pomôže to)
A že keď si splníš ten úsek, čo si si dala na ten deň sa naučiť, máš pokoj.
Vyvetraj izbu, hudbu si nepúšťaj nijakú, ani tú, ktorá je bez spevu a prechádzaj sa po izbe, píš si, kresli si, rob si asociácie a nadchni sa pre predmet, ktorý sa učíš
Ak budeš mať podmienky na učenie dobré, pôjde ti to rýchlo a zažiješ ten pocit pokoja, že už ti padla, tak je to samo o sebe motivácia zdvihnúť zadok a konať niečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Vyhoď počítač.
tam sa skoro vsetci ucia,aj teba to viac donuti
Urob si čaj, presne si urči, čo sa chceš naučiť ... toho sa drž.
Uvedom si 2 veci, že sa CHCEŠ učiť, nie že musíš ( možno to nie je pravda, ale ak si to vsugeruješ, pomôže to)
A že keď si splníš ten úsek, čo si si dala na ten deň sa naučiť, máš pokoj.
Vyvetraj izbu, hudbu si nepúšťaj nijakú, ani tú, ktorá je bez spevu a prechádzaj sa po izbe, píš si, kresli si, rob si asociácie a nadchni sa pre predmet, ktorý sa učíš
Ak budeš mať podmienky na učenie dobré, pôjde ti to rýchlo a zažiješ ten pocit pokoja, že už ti padla, tak je to samo o sebe motivácia zdvihnúť zadok a konať niečo.
Asi všetko Drž sa