no...takže...na zajtra, keďže je koniec roka, som mala všetko perfektne premyslené....dnes pri generálke sa mi moja spona do vlasov roztrhla a ja teraz neviem, čo s mojimi vlasmi....keby ste boli takí dobrí a príp. tu hodili aj nejaké video alebo tak.....
(a hlavne to, ako to vyzeralo, mi pripomína, keď si na noc zapletiem vlasy a ráno sa zobudím... ten účes je presne rovnaký, len to väčšinou vtedy nemám pletené na bok
@mielikki tak áno to tužidlo fén a ten názov je zbytočný ale páči sa mi ono by to bolo ešte krajšie spravené keby to bol ako rybí vrkoč.. len ja na to nemám ešte vhodnú dlžku . je strašne krátky
ja som vrkocovy antitalent, jedine sa snazim dodat vlasom objem a zvyknem si ich prezehlit pre dokonalu rovnost, ine asi neporadim, ale mozes si skusit trochu nakulmovat lasy a vytvorit take vacsie vlny nie je potrebne to ozivovat sponkami a kadecim inym do vlasov
@acvd43xa7w Tak začína to jemným šklbaním a postupne sa z toho stáva hardcore.. S tým, že ma vždy fascinuje, keď vidím tie chuchvalce čo som z toho dostala a potom kuknem do zrkadla a žiadna zmena (chvalabohu ...
@hippiechick jj, ja tiez..lenze ja to mam tak vzadu a sama si to neurobim ani za svet a este ja som mega citliva na vlasoch, takze je to srandy kopec a cely cas ked mi to robia tak skuvinam ako raneny pes ale tak no..su to krasne copiky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(veď to je len koniec roka, nie ples, pokiaľ to nebudeš mať ultra mastné alebo strapaté, tak je to jedno)
» www.akosatorobi.sk/video/1468/vlas...
lenže na to mám krátke vlasy
a načo treba na to tužidlo a fén a... potom som to radšej vypla, aby som viac nefrflala
(a hlavne to, ako to vyzeralo, mi pripomína, keď si na noc zapletiem vlasy a ráno sa zobudím... ten účes je presne rovnaký, len to väčšinou vtedy nemám pletené na bok
ľudia ja fakt neviem, čo s nimi......dať do nich aj nejakú ozodbu, aby som ich oživila??
lebo inak rada nosím aj rozpustené vlasy, ale moje sú strašne husté a občas mi zavadzajú potom
@anitchka ja by som si tiež dala taký normálny, lenže pootm budem fádna lebo mám tmavé rovné šaty....tak redšej rozpustené veď nejako pretrpím
jéj vlasy sa mi páčia..
bezne ked pisem o sebe pisem o vsetkych ludoch na svete