Ahojte, pred domom si stavame hrazdu a nevieme sa rozhodnut ako uchytit tyč medzi stlpiky.
Stlpiky su dva a su hranate a zabtenovane, siroke si 50mm a su dute. Tyc ktora ma ist do stredu je gulata, plna a priemer ma 30mm.
No sak normalne zober pilnik a vypil nejaky polobluk do tych stlpov. Na to polozis gulatinu a prizvaras. Popripade das nejaku trojuholnikovu vystuz ku tomu.
@passarinho ale asi to spravim tak ze odpilime na mieru gulatinu, vlozime medzi stlpiky, tam ju navarime okolo celej plochy a este zo spodu vystuzime volako ... Len sa mi nechce moc pilnickovat
@pisik brúsny kotúč do karbošky a máš ... a jako hovorí @3 kľudne to stačí dobre zavariť.. zvary poriadne obrúsiť nech sú dookola pekné, žiadna truska, žiadna diera a nagebriť obzvlášť zvary nejakým sajrajtom, aby to nehrdzavelo.. natrieť celé syntetikou a jupí- jé
@pisik ako pise bunny bud karboska, alebo hoci len vytvoris trojuholnik s pilkou a potom pilnikom zaoblis.. Nehovor mi ze ty taky workoutista to nezvladnes.
ked to je takto vysoko, tak sa s tym asi bude tazsie manipulovať. Ale mozno keby vymyslite to s tymto @9 , jedno take stoji cca 60centov v zeleziarstve.. Alebo potom len zazvarať ak máte zváračku a nemusiš nič piliť ani brusiť. Zvar vydrži.
ten sa ti nepodakuje ze bude zvarat tak vysoko Ale je to najlepsie riešenie urcite.
Ja som si take nieco zavesil na strop a mám pokoj A ked nahodou potrebujem, tak to pouzivam ako susiak na uterak alebo vešiak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a to máte zváračku a nemáte vrtacku aby si spravil dieru do toho kovu? (vśak taky vrtak cca 1€ stoji, to je v pohode)
Potom dalšia moznosť je pouziť aj taku vec s čim sa uchytuju potrubia ci nieco podobné.
len takúto mám .... dieru som chcel 32mm navrtat a prestrčiť ...no nikde mi to nespravili
Ja som si take nieco zavesil na strop a mám pokoj A ked nahodou potrebujem, tak to pouzivam ako susiak na uterak alebo vešiak