Podľa mňa veľmi dobre tam hrá herečka ktorá hrá Švehlovú. Takisto ani tá Bajzová nie je zlá herečka. Ale dosť mi tam prekáža Fodrászová. Má prízvuk a podľa mňa sa do toho filmu nehodí. Aj keď je hlavná postava, ja by som ju v pohode zamenila... Jej otec,
chabe vykony, najmä muzov, po prvych troch dielov som radsej prestala pozerat...viki rakova je cisty debakel v tom seriali, absolutne neprirodzeneee, krcovite
jedine svetla su tam stary manzelsky par a diana morova
súhlasím, dobre hrajú Diana Morová, Jakubova mama, aj ten manželský pár a dá sa aj Kordiak. Ale podľa mňa je seriál strašne dlhý, čo sa týka počtu dielov, pripadá mi to ako telenovela
to je nejaka lacina napodobenina tých amerických drámatických seriálov na markízu mať nikdy mať nebudú predsa točia lepšie seriály stačí si pozrieť priateľky kazí to tam jedine to zasrané preafektované dievča, to že to tej maďarke vyšlo v susedoch nemusí znamenať stály úspech a ako sa snaží hovoriť po slovensky veď to sa nedá počúvať
no tych parkrat co som to zahliadla v tv mi stacilo...vobec ma to neoslovilo...to uz aj ten prvy markizacky serial bol lepsi...a nahodou susedia boli dobri aspon sa na nich clovek zasmial ale tiez ich nemusia tristo razy opakovat
mna osobne neohuril dosial ziadny novy slovensky serial. susedia boli dobri ale v podstate to bolo furt o tom istom, hlavne tretia seria - najprv sap ohadali, potom udobrovali... priatelky su zas o nicom a strasne umele to je. no a panelak? ten sa mi celkom pacil, ale nemam chut to pozerat pomaly kazdy den. co sa tyka hereckych vykonov, tak tie sa mi az na rakovu a toho co je stale za tym barom celkom pacia. hlavne samozrejme diana morova a ta jej svokra, ten napad ze na nu hovori po cesky je skvely XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
jedine svetla su tam stary manzelsky par a diana morova